Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ravintolaruoka on mielestäni harvoin rahanarvoista

Vierailija
08.01.2022 |

Liian vähän mausteita, tylsiä makuja, liian pieniä tai liian suuria annoksia. Aina jos joku kehuu jotain ruokapaikkaa, niin lopulta petyn kumminkin. En ole itsekään mitään masterchef, mutta silti syön mielummin omatekemääni ruokaa. Onko muita jotka tuntevat samoin?

Kommentit (43)

Vierailija
1/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut annokset ovat ihan hyviäkin. Mutta on niitäkin kertoja, kun parempaa olisi saanut, kun olisi jäänyt kotiin keittämään makaronia.

Vierailija
2/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käy etnisissä.  On tarpeeksi mausteita kun pyytää ja hyvä hinta-laatusuhde.  Ja en tarkoita kiinalaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turussa Rostenin leipomokahvilassa on tosi hyvä soppa ja muut tuotteet. 

Aina kun käyn Suomessa menen sinne.Nautinto.

Vierailija
4/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

kotiinkuljetus ravintolat ovat ihan roskaa. ainakin täällä jyväskylässä.

jos itse osaa tehdä parempaa kuin ravintola-annos on, koen annoksen epäonnistuneeksi.

Vierailija
5/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä olen samaa mieltä. Olen (vaikka itse sanonkin) ihan hyvä kokki, ja hyvin usein ravintolassa mietin että miksi ihmeessä maksan tästä, kun osaisin tehdä tämän itsekin. Ja joo, toki on kiva käydä välillä istumassa valmiiseen pöytään. Nykyään käymme lähes poikkeuksetta vain aasialaisissa ruokapaikoissa. Kiinalainen, intialainen ja vietnamilainen ruoka on hyvää ja edullista ja en ole jaksanut itse opetella näiden ruokien tekoa. Maksan siis mielellään että joku tekee sitä minulle.

Vierailija
6/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En minä ainakaan käy ravintolassa syömässä siksi, että siellä olisi parempaa ruokaa vaan vaihtelun halusta. Tai ollessani työ- tai lomamatkalla, laiskuuttani tai kavereiden kanssa. Vaimonkin kanssa usein hääpäivänä käydään ravintolassa.

Ravintolassa syömisen idea on mielestäni enemmänkin se ympäristö kuin itse ruoka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huonoimpia kokemuksia on olleet sellaiset 10-20 euron annoksia tarjoavat muka tavallista pikaruokapaikkaa laadukkaammat noh, pikaruokapaikat. Pizzaa, hampurilaisia, pastaa jne perus settiä.

Yleensä laatu ei todellakaan ole vastannut hintaa, ainakaan Suomessa.

Vierailija
8/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet vain tottunut omiin makuihisi, siitä se johtuu. Tai sitten et syö tarpeeksi hyvissä ravintoloissa. Veikkaan että joku muu, joka maistaisi sinun annostasi vs. ravintolan annos, ei varmaan olisi samaa mieltä että sinun on parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön mielelläni ravintolassa annosruoan hyvässä seurassa, mutta harvoin näin käy ja vielä harvemmin se on hintansa väärti. Seisovat pöydät ovat kammotus, osa ruoasta seissyt pitkään ja kylmää, liikaa suolaa, voita ja kermaa makua antamassa ja usein liikaa kypsennetty. Mieluiten laitan itse ja tiedän mistä on tehty ja tunnen oman makuni. Lasi viiniä ruokaa laittaessa tekee siitä jopa mukavaa. Eronneen miehen nautintoja...

Vierailija
10/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja se kun ei edes näe, että millä käsillä niitä ruokia on valmistettu, pestäänkö salaattia tai kasviksia yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

MIssä ravintoloissa oot käynyt ja mitä syönyt?

Vierailija
12/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa mieltä ja en ole master chef.

Siksi lopetin ulkona syömisen kun petyin niin usein. 8€ tyhjästä on aivan turhaa. Saatikka 20€

Ja vaikka 3x viikossa.

Kokkailen mitä kokkailen. Joskus onnistuu paremmin ja joskus ei ollenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta. Itse valmistaa helposti maukkaampaa ruokaa ja paremmista raaka-aineista.

Vierailija
14/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikael Kosola kirjoitti:

MIssä ravintoloissa oot käynyt ja mitä syönyt?

En muista oikein nimiä, kun on ollut niin huonoja ja eri kaupungeissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monesti ravintolaruuissa on säästelty liikaa raaka-aineissa, itse saa tehtyä monipuolisempaa.

Vierailija
16/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huonoimpia kokemuksia on olleet sellaiset 10-20 euron annoksia tarjoavat muka tavallista pikaruokapaikkaa laadukkaammat noh, pikaruokapaikat. Pizzaa, hampurilaisia, pastaa jne perus settiä.

Yleensä laatu ei todellakaan ole vastannut hintaa, ainakaan Suomessa.

10-20 euron annoksita nyt ei paljoa voi odottaakaan, taattua ruokalalaatua. Hieman kalliimpien kuvittelisi jo olevan parempia, mutta useimmiten kyllä saa pettyä.

Vierailija
17/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomen ravintoloista suurin osa on kuraa, ankeita puolivalmisteita ilman intohimoa. Maksan mielelläni hyvästä ruoasta, josta tulee olo, että siihen on käytetty aikaa ja ajatusta. Esim. Basbas, Kaskis, Finnjävel, Ultima, Nolla…

Vierailija
18/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Samaa mieltä ja en ole master chef.

Siksi lopetin ulkona syömisen kun petyin niin usein. 8€ tyhjästä on aivan turhaa. Saatikka 20€

Ja vaikka 3x viikossa.

Kokkailen mitä kokkailen. Joskus onnistuu paremmin ja joskus ei ollenkaan.

Siis minkälaisessa ravintolassa edes on 8 euron annoksia? 20 euroakin on pieni raha oikeasti hyvästä annoksesta. Eli te arvostelette ravintolaruokaa joidenkin huoltoasemien baarien perusteella.

Vierailija
19/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nakit ja muusi. kirjoitti:

En minä ainakaan käy ravintolassa syömässä siksi, että siellä olisi parempaa ruokaa vaan vaihtelun halusta. Tai ollessani työ- tai lomamatkalla, laiskuuttani tai kavereiden kanssa. Vaimonkin kanssa usein hääpäivänä käydään ravintolassa.

Ravintolassa syömisen idea on mielestäni enemmänkin se ympäristö kuin itse ruoka.

Ympäristö? Kyllä oma ruokailuhuone voittaa viihtyisyydessä minkä tahansa ravintolan

Vierailija
20/43 |
08.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se riippuu hyvässäkin ravintolassa siitä, kuka sattuu kokiksi, miten kiire on ja mitä raaka-aineita on saatavilla.  Yleensä hyvissä pihvipaikoissa saa kasviksia vain erikseen maksamalla siitä salaatista 10-12 euroa ja se salaatti on tylsä ja pieni, joku yksittäinen erilainen raaka-aine voi olla, mutta muuten samat kuivat aineet, mitä voi kotiinkin ostaa. 

Parhaita ravintolaruokia ovat mielestäni olleet useimmiten alkuruokakeitot. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi yhdeksän