Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saatte mausteet pysymään Airfryer ranskalaisten päällä?

Vierailija
01.01.2022 |

Saatiin miehen kanssa joululahjaksi kyseinen vekotin ja testattiin juuri ekaa kertaa, mausteet vaan tippuu lautaselle. Vai onko se vaan niin että kun kyseessä on "terveelliset" ranskalaiset, ei niihin suolaakaan laiteta? :D

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyähän niihin on laitettava, ei mausteet muuten pysykään.

Vierailija
2/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Öljyähän niihin on laitettava, ei mausteet muuten pysykään.

Airfryerin idea ei taida olla se että niihin lisätään öljyä.. Lähinnä siksi kysyin, että onko siinä joku jippo mistä en itse tiedä, en ole tainnut koskaan aiemmin edes syödä airfryer-ranskalaisia. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustan valmiina.

Vierailija
4/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suihkupullolla voi suihkuttaa ohuesti öljyä.

Vierailija
5/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen niin, että paistan ensin puoliväliin ja sitten siinä kohtaa sivelen grillisudilla niihin ranskalaisiin öljyä, jossa on suolaa mukana. Tulee rapsakoita ja pysyy se suola kiinni.

Ihan höpöhöpöä tuo, etteikö muka öljyä käytettäisi. Tai kukin tehköön tavallaan, mutta kuka haluaa lötköjä ja suolattomia ranskalaisia? 

Vierailija
6/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Öljyähän niihin on laitettava, ei mausteet muuten pysykään.

Airfryerin idea ei taida olla se että niihin lisätään öljyä.. Lähinnä siksi kysyin, että onko siinä joku jippo mistä en itse tiedä, en ole tainnut koskaan aiemmin edes syödä airfryer-ranskalaisia. ap

Kyllä ranskalaisiin kannattaa hieman öljyä lisätä ja näin kyllä jossain airfryer-ohjeissa neuvotaankin. Ei se täysin öljytön valmistustapa ole kuitenkaan. Onhan se silti paljon terveellisempää kun ei ranskalaisia sentään uiteta missään paistoöljyissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos itse tekee ranskalaisia perunasta asti, niin silloin ne voi pyöritellä öljyssä ennen paistamista ja suolata joko ennen tai jälkeen paistamisen. Kaupan pakasteranskalaisiin tarttuu suola paistamisen jälkeen.

Vierailija
8/8 |
01.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä teen niin, että paistan ensin puoliväliin ja sitten siinä kohtaa sivelen grillisudilla niihin ranskalaisiin öljyä, jossa on suolaa mukana. Tulee rapsakoita ja pysyy se suola kiinni.

Ihan höpöhöpöä tuo, etteikö muka öljyä käytettäisi. Tai kukin tehköön tavallaan, mutta kuka haluaa lötköjä ja suolattomia ranskalaisia? 

Ihan rapeita ja hyviä meillä ainakin tuli kaupan pakasteranskalaisista(pidettiin 180astetta 20min), ainoa ongelma oli tuo että mausteet ei pysy kiinni. 

Kokeillaan varmaan lisätä vähän öljyä seuraavaan satsiin! ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä neljä