Ajattelin aloittaa tänä vuonna tassilta ryystämisen, mikä on paras tassimerkki ja malli?
Homma on varmastikin parasta aloittaa kunnon välineillä, ettei heti kyllästy.
Kommentit (7)
Sellainen äärimmäisen ohut, vanhanajan posliinikahvikupin tassi.
Kannattaa huomioida myös suuhun laitetun sokeripalan laatu.
Sokerin pitää sulaa suussa, mutta pysyä vielä melko kiinteänä useamman ryystämisen jälkeen.
Tassin oikeaoppisen pitelemisen oppii käytännössä vain nuorena aloitetun harjoittelemisen jälkeen, eikä tassilta juomista kannata harjoittaa julkisilla paikoilla jos omaa entisajoista poiketen vahvan taipumuksen triggeröitymiseen ja turhasta pöyristymiseen.
Adrenaliinin täyteiset kädet eivät sovi tassilta juojalle.
Arabian Ruska - väristä ei huomaa vaikka antijoisit siitä alapäälläsi...
Joku vanha Arabian kuppi, jossa on tarpeeksi tilava tassi. Siihenhän pitää mahtua reilusti kahvia. Salla (puhalluskuvio, ei se modernimpi harmaasävyinen) tai Armi tai Ali, Myrnakin kelpaa jos ei parempaa löydy.
Ja tosiaan sokeripalan pitää olla se kovempi - Sirkku?
Vierailija kirjoitti:
Joku vanha Arabian kuppi, jossa on tarpeeksi tilava tassi. Siihenhän pitää mahtua reilusti kahvia. Salla (puhalluskuvio, ei se modernimpi harmaasävyinen) tai Armi tai Ali, Myrnakin kelpaa jos ei parempaa löydy.
Ja tosiaan sokeripalan pitää olla se kovempi - Sirkku?
Eikös Myrna ole tassien mersu, kun oikein kullitetut reunatkin ja kaikki.
Myrna Arabialta. Tassista otetaan leveä ote alapuolelta ja nostetaan suuhun ja sokeripalan kautta ryystetään.
Se on asetti.