Onko jollain muullakin karjalanpaisti nyt uunissa?
Kommentit (5)
Minä teen karjalanpaistia aina Tapanina eli huomenna sitten. Kotimaista luomupossua-ja nautaa ja n.5h uunissa=hajoaa kuin silkkipaperi suussa. Kylkeen lihatonta makaroonilaatikkoa johon maukas paistiliemi uppoaa+joululaatikoita ja graavilohta sekä pieniä karjalanpiirakoita ja avot 😋😍.
T. Pohjois-Karjalasta lähtöisin
Itsenäisyyspäivänä meillä on tapana syödä karjalanpaistia.
Nyt on riisipuuro äsken valmistunut.
Lounaaksi ja päivälliseksi vielä jouluruokia.
Eilen oli leivinuunissa.
Mummoni oli karjalainen ja lapsuudestani saakka on kuulunut meillä joulunajan ruokiin.
Muutenkin on nuo omat karjalalaisrt juuret viime vuosina alkaneet kiinnostaa juuri esim. Ruokakulttuurin myötä.
Ei ole paistia mutta piirakat on uunissa. Kohta savustan lohta ja tänään ja huomenna ruokana jouluruokia. Karjalanpaisti on kyllä hyvää.
Karjanlanpaisti on meillä arkiruokaa, mutta päivälliseksi on metso sulamassa.