Lue keskustelun säännöt.
Kuoritteko uunijuurekset ennen paahtamista?
Kommentit (4)
Riippuu minkälaiset kuoret on, esim. porkkanaa en välttämättä mutta punajuuret kyllä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kyllä kuorin (punajuuri/lanttu/nauris/palsternakka) porkkanoita en yleensä, mutta nekin joskus.
Kaikki muut kuorineen, mutta lantun ja punajuuret kuorin. Tarjolle viedessä vielä hetki kovaa lämpöä, jotta ovat rapsakoita. Päälle ropsaus merisuolaa myllystä. Niin hyvää (ja edullista)!
En missään nimessä kuori ennen paahtamista. Kuutioin kaikki juurekset laitan uunipannulle öljyä, mausteet( suola, pippuri) päälle, ja yrtit rosmariinia, timjamia ja päälle hunajaa. Kypsentämisen jälkeen kun vähän jäähtyneet kuorin siinä vaiheessa juurekset näin maku jää paremmin juureksiin.