Kinkun kuorruttaminen
Miten kuorrutatte kinkun?
Itse suosin tätä menetelmää.
shorturl.at/huBO8
Kuorrute täytyy ensin vatkata huolellisesti ja sitten ruiskutella kinkun päälle.
Mitä isompi kinkku, sitä enemmän kuorrutetta!
Kommentit (8)
Rosvopaistikuorrutus on myös yksi tapa. Tätä ns. puskakuorrutusta tosin harrastavat vain lähi-idästä kotoisin olevat koneinsinöörit. Tapa on erittäin kyseenalainen ja vaativa, mutta kuuluu olennaisena osana lähi-idän kulttuuriin.
Kertokaa nyt mikä meni pieleen. Minulla on tuollainen 4kg pikkukinkku ja se oli 125 asteessa 8 tuntia, mutta edelleen rasva on raakaa. ennen tuossa ajassa siitä on tullut suussa sulavaa ja ollut kinkun paras osa, nyt tuskin syötävää. Ennen olen paistanut 150 asteessa, mutta kun joka paikassa suositeltiin 100´-125 niin ajattelin sitten kokeilla, ei ehkä olisi pitänyt, koska ei nuo michelin kokit ennenkään ole lihaa osanneet valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
Kertokaa nyt mikä meni pieleen. Minulla on tuollainen 4kg pikkukinkku ja se oli 125 asteessa 8 tuntia, mutta edelleen rasva on raakaa. ennen tuossa ajassa siitä on tullut suussa sulavaa ja ollut kinkun paras osa, nyt tuskin syötävää. Ennen olen paistanut 150 asteessa, mutta kun joka paikassa suositeltiin 100´-125 niin ajattelin sitten kokeilla, ei ehkä olisi pitänyt, koska ei nuo michelin kokit ennenkään ole lihaa osanneet valmistaa.
Oliko huoneenlämpöinen uuniin laitettaessa?
Oijoijoijoi näittekö mitä sieltä tulee?! Sieltä tulee valtavat mällit!!
Ihanaa Leijonat ihanaa, ihanaa nussia lihavaa!
Itse ruiskuttelen kuorrutteet usein myös emakon naamalle.