Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pizza Tapaninpäiväksi, jos kinkku/kalkkuna ei enää maistu.

Vierailija
22.12.2021 |

Valmis pohja, ohut vai paksu ? Mitä tomaattisosetta ? Mitä juustoja ? Muut täytteet ja mausteet ?
Olen aina valinnut pakasteen mutta nyt haluaisin tehdä itse, paitsi pohjat.

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletpas tullut ahkeraksi kun ihan itse meinasit.

Vierailija
2/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

kinkkupizza

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta pakkasesta niitä Fazerin pizzapohjia. Niistä ohut pohja. Soosiksi joku mistä pidät, itse pidän muttin soosista. Täytteeksi jotain omaa lempparia, mutta ei liikaa. Jos joutuisin tilanteeseen, että kinkku ei enää maistu, ehkä pizzaan sitten enemmän jotain kasvistäytteitä, ehkä kanaa myös. Paprikaa, tomaattia, kanaa, aurajuustoa. Mun pizzaan kuuluu myös ananas. Fetajuusto. Parmesan ja mozzarella myös hyviä pizzassa. Ja jotain hyvin sulavaa juustoraastetta. 

Mutta ei sun puolesta kukaan voi päättää täytteitä, laitat sitä, mistä tykkäät.

Vierailija
4/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee pohja oikeasti, ilman sitä se ei ole hyvä. KAikki valmispohjat on huonoja joita olen kokeillut ja tarkoitan todella huonoja. Toki jos pystyy syömään pakastepizzaa niin voi olla eri juttu. 

Vierailija
5/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohut pohja. Reilusti pizzasoosia. Täytteitä löytyy vaikka mitä. Erilaisia juustoja ja mausteeksi oreganoa.

Vierailija
6/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee pizzapohja itse. Siitä se lähtee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oletpas tullut ahkeraksi kun ihan itse meinasit.

  

Oikeaoppisen pohjan valmistamiseen menee monta tuntia !  Jopa päiviä, kun taikina muhii jääkaapissa. 

Vierailija
8/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ohut pohja. Reilusti pizzasoosia. Täytteitä löytyy vaikka mitä. Erilaisia juustoja ja mausteeksi oreganoa.

 

Ei liikaa tomaattisoosia !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkkukalkkunapizza, rosolli päälle, ja mausteeksi rosolli kermavaahto. Siinä sitä tapaninpäivän syömistä.

Vierailija
10/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjan tulee olla ohut ja rapea. Reunat voivat vähän pullistella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kinkkukalkkunapizza, rosolli päälle, ja mausteeksi rosolli kermavaahto. Siinä sitä tapaninpäivän syömistä.

 

Mielenkiintoinen vaihtoehto. Onko kukaan muu kokeillut ?

Vierailija
12/12 |
22.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oletpas tullut ahkeraksi kun ihan itse meinasit.

  

Oikeaoppisen pohjan valmistamiseen menee monta tuntia !  Jopa päiviä, kun taikina muhii jääkaapissa. 

Pizzapohjasta saa hyvän kyllä ihan tunnin kohotuksella, kunhan on sopiva kosteus ja hyvät jauhot. Varsinkin jos tekee rapean ohuen pohjan. Sitä ei ole pakko hapattaa ja kasvattaa pitkään kylmässä pienellä ripauksella hiivaa. Toki siitä tulee ehdottomasti vielä parempi pitkällä kohotuksella. Itselleni ei mahtuisi jouluna kyllä jääkaappiin taikinaa kasvamaan.