Pizza Tapaninpäiväksi, jos kinkku/kalkkuna ei enää maistu.
Valmis pohja, ohut vai paksu ? Mitä tomaattisosetta ? Mitä juustoja ? Muut täytteet ja mausteet ?
Olen aina valinnut pakasteen mutta nyt haluaisin tehdä itse, paitsi pohjat.
Kommentit (12)
Osta pakkasesta niitä Fazerin pizzapohjia. Niistä ohut pohja. Soosiksi joku mistä pidät, itse pidän muttin soosista. Täytteeksi jotain omaa lempparia, mutta ei liikaa. Jos joutuisin tilanteeseen, että kinkku ei enää maistu, ehkä pizzaan sitten enemmän jotain kasvistäytteitä, ehkä kanaa myös. Paprikaa, tomaattia, kanaa, aurajuustoa. Mun pizzaan kuuluu myös ananas. Fetajuusto. Parmesan ja mozzarella myös hyviä pizzassa. Ja jotain hyvin sulavaa juustoraastetta.
Mutta ei sun puolesta kukaan voi päättää täytteitä, laitat sitä, mistä tykkäät.
Tee pohja oikeasti, ilman sitä se ei ole hyvä. KAikki valmispohjat on huonoja joita olen kokeillut ja tarkoitan todella huonoja. Toki jos pystyy syömään pakastepizzaa niin voi olla eri juttu.
Ohut pohja. Reilusti pizzasoosia. Täytteitä löytyy vaikka mitä. Erilaisia juustoja ja mausteeksi oreganoa.
Tee pizzapohja itse. Siitä se lähtee.
Vierailija kirjoitti:
Oletpas tullut ahkeraksi kun ihan itse meinasit.
Oikeaoppisen pohjan valmistamiseen menee monta tuntia ! Jopa päiviä, kun taikina muhii jääkaapissa.
Vierailija kirjoitti:
Ohut pohja. Reilusti pizzasoosia. Täytteitä löytyy vaikka mitä. Erilaisia juustoja ja mausteeksi oreganoa.
Ei liikaa tomaattisoosia !
Kinkkukalkkunapizza, rosolli päälle, ja mausteeksi rosolli kermavaahto. Siinä sitä tapaninpäivän syömistä.
Pohjan tulee olla ohut ja rapea. Reunat voivat vähän pullistella.
Vierailija kirjoitti:
Kinkkukalkkunapizza, rosolli päälle, ja mausteeksi rosolli kermavaahto. Siinä sitä tapaninpäivän syömistä.
Mielenkiintoinen vaihtoehto. Onko kukaan muu kokeillut ?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletpas tullut ahkeraksi kun ihan itse meinasit.
Oikeaoppisen pohjan valmistamiseen menee monta tuntia ! Jopa päiviä, kun taikina muhii jääkaapissa.
Pizzapohjasta saa hyvän kyllä ihan tunnin kohotuksella, kunhan on sopiva kosteus ja hyvät jauhot. Varsinkin jos tekee rapean ohuen pohjan. Sitä ei ole pakko hapattaa ja kasvattaa pitkään kylmässä pienellä ripauksella hiivaa. Toki siitä tulee ehdottomasti vielä parempi pitkällä kohotuksella. Itselleni ei mahtuisi jouluna kyllä jääkaappiin taikinaa kasvamaan.
Oletpas tullut ahkeraksi kun ihan itse meinasit.