Olisiko kenelläkään kylmät kirpeät makaronit-lisäkkeen reseptiä? (70-luvun kotitaloustunnilta)
Kirpeys aikaansaadaan etikalla, jonkinlainen kerma- tai kermaviilikastike kuului ohjeeseen. Googlesta löytyi vähän samantyylinen nimellä japanilainen makaronisalaatti, mutta ei muuta.
Kommentit (6)
Keitä Torino-makaronit. Huuhdo hyvin. Lisää kastike, jossa kermaviiliä, etikkaa (tai sitruuna- / limemehua), 1 tl sinappia, itse laitan myös makeaa chilikastiketta, haluamiasi mausteita sekä paljon kuivattua tilliä. Anna tekeytyä jääkaapissa ainakin puoli päivää, miel. 1 vrk.
En tiedä, mutta kuulostaa kuvottavalta.
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta kuulostaa kuvottavalta.
Housuissasi on kuvottava aukko!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta kuulostaa kuvottavalta.
Housuissasi on kuvottava aukko!
Assburger loukkaantui.
Wau, huh. Toivottavasti löytyy.