Oliko alkuperäisessä kettukarkissa suklaakuori?
Lapsena inhosin, nyt kun söin, oli taivaallisen hyvää😇
Kommentit (16)
Sokerilla päällystettyä marmeladia
Mula on muistkuva, että ne olivat alunperin vähän sitkeämpiä, ei niin löllöjä kuin nykyään.
Ei ollut ja ne ovat Pihlajia, ei Kettukarkkeja. Sotket varmaan Julioihin, ne ovat suklaapäällysteisiä marmeladeja.
Vierailija kirjoitti:
Ei ollut ja ne ovat Pihlajia, ei Kettukarkkeja. Sotket varmaan Julioihin, ne ovat suklaapäällysteisiä marmeladeja.
Näin itsekin ajattelin otsikosta. Julia on pahaa, ja törkeää huijausta - luulee että saa suklaata niin onkin vaan pahaa marmelaadia.
Vierailija kirjoitti:
Ei ollut ja ne ovat Pihlajia, ei Kettukarkkeja. Sotket varmaan Julioihin, ne ovat suklaapäällysteisiä marmeladeja.
En ole kuullut kenenkään kutsuvan niitä Pihlajiksi, vaan nimenomaan kettukarkeiksi sen kuvan perusteella. Voisi kestää kauan ennen kuin keksisin, mitä asiakas haluaa, jos tulisi kaupassa Pihlajia kyselemään. Kettukarkit tajuaisin heti.
Tämä karkki on kyllä yleisesti tunnetumpi kettukarkkina kuin varsinaisella nimellään
Pihlaja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ollut ja ne ovat Pihlajia, ei Kettukarkkeja. Sotket varmaan Julioihin, ne ovat suklaapäällysteisiä marmeladeja.
En ole kuullut kenenkään kutsuvan niitä Pihlajiksi, vaan nimenomaan kettukarkeiksi sen kuvan perusteella. Voisi kestää kauan ennen kuin keksisin, mitä asiakas haluaa, jos tulisi kaupassa Pihlajia kyselemään. Kettukarkit tajuaisin heti.
Oletko sokea? Pussissa lukee aika suurilla värikkäillä kirjaimilla Pihlaja.
Lappeenrannassa vuosikymmenet sitten kerättiin pihlajanmarjoja ja vietiin niitä Chymokselle.
"Pihlaja on Fazerin tuottama marmeladimakeinen. Sen valmistus alkoi vuonna 1895 Fazerin Kluuvikadun konditoriassa, ja se on Fazerin vanhin makeinen, joka on edelleen myynnissä. Tuotteen resepti on peräisin Venäjältä, josta Karl Fazer toi sen palatessaan Suomeen opiskeluvuosiensa jälkeen"
Tiesin minä, että karkki on vanha, mutta että noin vanha.
Ei.