Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi löysästä pizzataikinasta tulee muheva pannupizza ja kiinteästä kova lättänä?

Vierailija
13.12.2021 |

Niinku jätän aika löysäksi taikinan enkä vaivaile pahemmin niin tulee unelma muheva pizzapohja, mutta jos teen niinkuin ohjeessa, että 10 minuuttia vaivaa jotta saa sitkon niin tulee kova ja lättänä. Mikä ihme siinä on?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Döner kebabin leivät tehdään  juurikin löysään taikinaan ja ovat ilmavia ja hyviä. Suosittelen että teen näin, koska ne kovat lättänät on karmeita

Vierailija
2/3 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos vaivaat sen 10 minuuttia niin varmista että sinulla on tarpeeksi sitä taikinaa, koska jos kaulitset sen ohueksi pellille niin tottakai siitä tulee lättänä ja kova. Tee sen verran taikinaa että pystyt levittämään sen käsin pellille, etkä tarvitse mitään kaulimia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
13.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian  paljon jauhoja taikinassa tekee lopputuloksesta kuivan,

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kolme