Sopiiko se jauheliha ja tonnikala yhdessä kotitekoiseen pizzaan?
En pääse kauppaan ja yritän tehdä tässä täyttävää iltapalaa. Noita molempia löytyisi, mutta jotenkin vaivaa kala+liha yhdistelmä. En haluaisi sitä pizzaa pilata.
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Tekisin itse 50/50 eli toinen puolisko jauhista, toinen tonnaria. Älä sotke niitä keskenään.... Tai saat tietenkin sotkea, mutta itse en sotkisi...
Taidan jättää sen tunan kokonaan pois.
Ap
Sopii hyvin. Ripottelen tonnikalaa jauhelihan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Sopii hyvin. Ripottelen tonnikalaa jauhelihan päälle.
Sama. Tulee tosi maukas. Jauhelihan paistoon suola, sipuli, valkosipuli.
Juusto alle, täyte päälle. Nam. Voi kun tuli nälkä...🍕🍕🍕
Tonnikala ei sovi mihinkään pizzaan
Jauhenliha toimii aina ja kaiken kanssa.
Kunhan sen muistaa pestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tekisin itse 50/50 eli toinen puolisko jauhista, toinen tonnaria. Älä sotke niitä keskenään.... Tai saat tietenkin sotkea, mutta itse en sotkisi...
Taidan jättää sen tunan kokonaan pois.
Ap
Mitä sitten kysylet joutavia?
Pizzaan sopii aina jauhenliha. Ne muut täytteet voi sitten valita vapaasti.
Vierailija kirjoitti:
Lipeäkala sopii paremmin.
Kalapuikkosia ja makarylliä pistää meikäläinen
Pizzaan sopii neljä täytettä. Kinkku, Jauheliha, Salami, Sipuli.
Juustoa ja tomaattikastiketta ei lasketa täytteiksi.
Mä laitan aina jauhelihaa ja tonnikalaa samaan pizzaan.
Ap tässä. Laitoin sitten loppujen lopuksi tulisesti maustettua jauhelihaa, fetaa, ananasta, paistettua punasipulia, pilkottuja kirsikkatomaatteja, valkosipulia, mozzarellaa ja emmentalia raastettuna. Hyvää oli, mutta suu paloi kun en malttanut odottaa, että edes vähän jäähtyisi.
Vierailija kirjoitti:
Pizzaan sopii neljä täytettä. Kinkku, Jauheliha, Salami, Sipuli.
Juustoa ja tomaattikastiketta ei lasketa täytteiksi.
Dillinger?
Vierailija kirjoitti:
Ap tässä. Laitoin sitten loppujen lopuksi tulisesti maustettua jauhelihaa, fetaa, ananasta, paistettua punasipulia, pilkottuja kirsikkatomaatteja, valkosipulia, mozzarellaa ja emmentalia raastettuna. Hyvää oli, mutta suu paloi kun en malttanut odottaa, että edes vähän jäähtyisi.
Emmental on ihan väärä juusto pizzaan.
Tekisin itse 50/50 eli toinen puolisko jauhista, toinen tonnaria. Älä sotke niitä keskenään.... Tai saat tietenkin sotkea, mutta itse en sotkisi...