Mitä elintarviketta sulla on kaapissa tai jääkaapissa, mitä et usko
kovin monella olevan?
Itsellä on pieni muovinen sitruunanmallinen sitruunamehupurkki, jota käytän ruoanlaittoon ja leivontaan aina välillä. Myls Aromat-mauste taitaa olka melko harvinainen, parasta ikinä keitoissa.
Kommentit (132)
Mun mielestä noi sitruunamehupurkit on aika perustuotteita, joita itseltänikin silloin tällöin löytyy, mutta tiedä sitten kuinka yleisiä oikeasti ovat. Omassa kaapissa tällainen harvinaisempi tuote voisi olla miso, jota löytyy melkein aina.
Mulla on aina tuota sitruunamehutiivistettä. Just siinä sitruunan näköisessä purtilossa.
Piparjuuritahna löytyy. Ei varmaan kovin monella muulla?
Itse tehtyä chilikastiketta Caroline Reeperistä (1,5 miljoonaa-2,2 miljoonaa Scovillea)
Piimää. Epäilen, että on aika harvinaista alle 40-vuotiailla.
Vierailija kirjoitti:
Piparjuuritahna löytyy. Ei varmaan kovin monella muulla?
Täällä on myös, aina jopa kahta laatua! :D
avaamaton muovipakkaus missä ketsuppia, tuli jonkun hampurilais annoksen mukana. Joskus säästän ne jos on ketsuppia jo purkissa pahan päivän varalle.
Mustapapukastiketta, vihreää (tuoretta) currytahnaa, maapähkinä-chilirouhetta öljyssä, kalakastiketta, osterikastiketta, makeaa todella vahvaa chilikastiketta (ei siis sitä 'täällä perinteistä'), mustapippuri-valkosipulitahnaa, inkivääritahnaa... lisäksi kuivia mausteita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Piparjuuritahna löytyy. Ei varmaan kovin monella muulla?
Täällä on myös, aina jopa kahta laatua! :D
Erilaiset tahnat alkaa olla peruskamaa. Perunatkin on varmaan harvinaisempi tuote jääkaapeissa alle eläkeikäisillä..
Mulla on aina tuota sitruunamehua, ostan uuden kun loppuu.
Luultavasti kirnuvoi on sellainen, jota on myös aina ja nykyään ei taida monella olla. Useimmat käyttävät Oivariineja tmv.
Melassia. On kyllä pahaa, just ostin.
Enpä tiedä, voi olla yleistäkin ehkä mutta mulla on worcestershirekastikepullo jääkaapissa.
Vahänatriumista suolaa, ruokaohraa
Vierailija kirjoitti:
Piimää. Epäilen, että on aika harvinaista alle 40-vuotiailla.
14 jatkaa: mullakin on lähes aina piimää. Olen 37-vuotias. Ilmeisesti syön "mummolan tyyliin" piimää, uunipuuroja ja voisilmä päälle.
Ruusuvettä leivonnaisten maustamiseen.
Pieni muovinen appelsiinin mallinen appelsiinimehupurkki. Meksikosta tuotu vaniljauute. Alkoholiton siideri.
Mustia tryffeleitä, itsetehtyjä tomaatti- ja kasviskastikkeita