Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Palmuöljytön torttutaikina

No sitähän minäkin
08.12.2021 |

Myllyn Paras on tuonut nyt palmuöljyttömän torttutaikinan markkinoille. Kehittelytyö kesti vissiin kaksi vuotta, jotta taikina onnistuu ja on leivottava. No miten niitä ennen saatiin mitään markkinoille kun ei palmuöljyä ollut mailla halmeilla käytettäväksi?! Oksettaa toi palmuöljyn käyttö, pilaa maun tuotteista ja on epäterveellistä. Kaikessa ruoassa ja herkuissa on sitä nykyään.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun ihniset eivät halua maksaa mistään mitään ja Lidlin laatu on kuulemma ”ihan samaa”. Tähän perustuu palmuöljyn käyttö.

Vierailija
2/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Torttutaikinan teko on yksinkertaista, en ole ostanut vuosikymmeniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookosöljyllä sai saman tuloksen kuin palmuöljyllä, mutta se kiellettiin koska kova rasva. Samoin voi tuo hyvän tuloksen, mutta myös kielletty koska kova rasva.

Palmuöljy on todella käytännöllinen rasva, se siis kovettuu eri tavoin kuin vaikka rypsiöljy ja kestää hyvin muuttamatta makuaan vaikkapa pakkasessa.

Vierailija
4/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tule hakemaan multa palmuöljytön törtty. Teen tuoreen törtyn joka päivä pönttöön. Saat ainakin työrettä törttyä.

Vierailija
5/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei palmuöljy oo epäterveellistä

Vierailija
6/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kookosöljyllä sai saman tuloksen kuin palmuöljyllä, mutta se kiellettiin koska kova rasva. Samoin voi tuo hyvän tuloksen, mutta myös kielletty koska kova rasva.

Palmuöljy on todella käytännöllinen rasva, se siis kovettuu eri tavoin kuin vaikka rypsiöljy ja kestää hyvin muuttamatta makuaan vaikkapa pakkasessa.

Eikö palmu oo kookospalmu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman kovaa rasvaa ei saa leivottavaa taikinaa aikaiseksi. Torttutaikinan rasva on joko palmuöljyä, kookosrasvaa tai voita, kaikki kovia rasvoja. Parasta omasta mielestäni on itse tehty rahkavoitaikina, mutta työläs se on valmiisiin taikinoihin verrattuna.

Vierailija
8/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta kunnon voitaikinaa niin ei tarvitse täällä valittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei palmuöljy oo epäterveellistä

On se epäterveellistä, mutta ihan yhtä epäterveellistä on syödä voitaikinaa. Kohtuullisissa määrissä syötynä kumpikin on ihan harmitonta herkkua. Ei joulutorttuja nälkään kuulu syödä.

Vierailija
10/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kookosöljyllä sai saman tuloksen kuin palmuöljyllä, mutta se kiellettiin koska kova rasva. Samoin voi tuo hyvän tuloksen, mutta myös kielletty koska kova rasva.

Palmuöljy on todella käytännöllinen rasva, se siis kovettuu eri tavoin kuin vaikka rypsiöljy ja kestää hyvin muuttamatta makuaan vaikkapa pakkasessa.

Eikö palmu oo kookospalmu?

No ei. Vaikka palmussa sekin kasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei palmuöljy oo epäterveellistä

On se epäterveellistä, mutta ihan yhtä epäterveellistä on syödä voitaikinaa. Kohtuullisissa määrissä syötynä kumpikin on ihan harmitonta herkkua. Ei joulutorttuja nälkään kuulu syödä.

Eihän voi ole epäterveellistä.

Vierailija
12/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kookosöljyllä sai saman tuloksen kuin palmuöljyllä, mutta se kiellettiin koska kova rasva. Samoin voi tuo hyvän tuloksen, mutta myös kielletty koska kova rasva.

Palmuöljy on todella käytännöllinen rasva, se siis kovettuu eri tavoin kuin vaikka rypsiöljy ja kestää hyvin muuttamatta makuaan vaikkapa pakkasessa.

Kiellä vaan itseltäsi, voitaikinaa on kaupan, eikä ole muuta kuin voita rasvana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kookosöljyllä sai saman tuloksen kuin palmuöljyllä, mutta se kiellettiin koska kova rasva. Samoin voi tuo hyvän tuloksen, mutta myös kielletty koska kova rasva.

Palmuöljy on todella käytännöllinen rasva, se siis kovettuu eri tavoin kuin vaikka rypsiöljy ja kestää hyvin muuttamatta makuaan vaikkapa pakkasessa.

Eikö palmu oo kookospalmu?

No ei. Vaikka palmussa sekin kasvaa.

Palmukasvien eri sukuja. Öljypalmut ja Kookospalmut.

Kumpien rasva lienee terveellisempää? Veikkaan palmuöljyä.

Vierailija
14/17 |
08.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei palmuöljy oo epäterveellistä

On se epäterveellistä, mutta ihan yhtä epäterveellistä on syödä voitaikinaa. Kohtuullisissa määrissä syötynä kumpikin on ihan harmitonta herkkua. Ei joulutorttuja nälkään kuulu syödä.

Eihän voi ole epäterveellistä.

On se jos sitä liikaa syö. Ihan samoin kuin moni muu ruokatarvike. Kohtuus kaikessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
10.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No nyt on suklaissakin tullut paljon palmuöljyttömiä vaihtoehtoja. Paras olisi jos jo öljy olisi korvattu kaakaovoilla niin kuin ennenvanhaan kaikissa suklaissa oli! Olisi se makukin niissä siten sama kuin joskus hyvinä aikoina, Back on The ole days 😋

Vierailija
16/17 |
10.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei palmuöljy oo epäterveellistä

Palmuöljy auttaa syöpää leviämään elimistössä:

https://www.theguardian.com/society/2021/nov/10/fatty-acid-found-in-pal…

Vierailija
17/17 |
10.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi joku pillittää palmuöljystä sen kun ostaa voitaikinan. Tai tekee itse vaikka laardista.