Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uskaltaako 12v vanhoja vehnäjauhoja enää käyttää leivontaan?

Vierailija
04.12.2021 |

Mökillä ollaan. Parasta ennen päiväys mennyt umpeen 12v sitten.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se on vielä valkoista jauhoa ilman asukkaita ja sileää tavaraa, miksei? Ite pakastan jauhot, niin en juuri päiväyksistä välitä.

Vierailija
2/3 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile pienellä erällä.

Ehkä ummehtunut maku muttei paistettuna vaarallista.

Vehnäjauhot ovat kyllä niin halpaa tavaraa, että sen puoleen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskaltaa, jollei niissä näy ötököitä. Kannattaa myös maistaa ensin - joskus jauhoista tulee tosi kitkeriä.