Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kotona on mahdotonta tehtä yhtä hyvää pastaa kuin mitä italialaisessa ravintolassa saa?

Vierailija
04.12.2021 |

Aaaah! Juuri tuli tilattua pastaa.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko virolainen?

Vierailija
2/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oletko virolainen?

En

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen liha pullia.

Vierailija
4/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin? Itse valmistamani pasta on parempaa kuin Italiassa paikallisissa ravintoloissa syömäni pasta. Tosin sen keitettävän pastan pitää olla Italiassa valmistettua. Valitettavasti suomalaisvalmisteinen pasta ei yllä samaan, tosin makaronilaatikkoon se sopii.

Vierailija
5/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pastahan on pastaa, makaroonia. Kaikki maistuu samalta.

Vierailija
6/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italiassa se kastike tehdään usein nopeasti vain muutamasta ainesosasta ja tarkoin valituin maustein. Suomessa mätetään liikaa eri ainesosia ja mausteita, jolloin tuloksena on makujen kakofonia.

Pasta tarjotaan Italiassa aina al dente, kastiketta ei ole liikaa, ja tiettyihin kastikkeisiin kuuluvat tietynlaiset pastat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä itse tehtynä saa parempaa. Jos ap:n 'tilaus' viittasi kotiinkuljetukseen, niin makuaistinsa on persiistä.

Vierailija
8/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten niin? Itse valmistamani pasta on parempaa kuin Italiassa paikallisissa ravintoloissa syömäni pasta. Tosin sen keitettävän pastan pitää olla Italiassa valmistettua. Valitettavasti suomalaisvalmisteinen pasta ei yllä samaan, tosin makaronilaatikkoon se sopii.

Olet varmaan syönyt jossain turistirysissä. Minä olen kyllä syönyt elämäni parhaat pastat Italiassa. Suomalaisissa italialaistyyppisissä ravintoloissa ei päästä lähellekään -kyse lienee raaka-aineiden tuoreudesta.

Kotona en syö mitään hiilarimättöjä, eikä kokkaus kiinnosta muutenkaan, joten en osaa sanoa osaisinko tehdä parempaa kuin italialaiset. Tuskin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvässä italialaisessa ravintolassa pasta on luonnollisesti itse tehtyä eikä tule missään kaupan pussissa.

Vierailija
10/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kotona en syö mitään hiilarimättöjä, eikä kokkaus kiinnosta muutenkaan, joten en osaa sanoa osaisinko tehdä parempaa kuin italialaiset. Tuskin.

No jos kokkaus ei kiinnosta, niin poltat todennäköisesti vedenkin pohjaan. Suuri yllätys, että ruoanlaitto vaatii myös taitoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyvässä italialaisessa ravintolassa pasta on luonnollisesti itse tehtyä eikä tule missään kaupan pussissa.

Höpö höpö; tuorepasta on eri peto kuin kuivapasta ja molempia käytetään niille sopiviin annoksiin.

Vierailija
12/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kotona en syö mitään hiilarimättöjä, eikä kokkaus kiinnosta muutenkaan, joten en osaa sanoa osaisinko tehdä parempaa kuin italialaiset. Tuskin.

No jos kokkaus ei kiinnosta, niin poltat todennäköisesti vedenkin pohjaan. Suuri yllätys, että ruoanlaitto vaatii myös taitoa.

Osaan kyllä, en vaan viitsi. Hiilarimätön lisäksi en pidä sotkusta. Vettä keitän päivittäin eikä ole palanut pohjaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
04.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Matkoilla on aina ns.matkalisä.

Se on eri paikka,lämpö  yms.

Sama mämmi maistuu erille eri paikoissa.

Yleisesti ottaen italian safkat todella helppoja tehdä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kaksi