Miksi Lidl kutsuu Marie-keksejä Digestiveiksi?
Ostin kaksi pakkausta heikäläisten täysjyvä-digestivejä.
Ja paskat! Ovat kuin Mariekeksejä joissa on hiukan grahamia mukana. Kovia.
Kommentit (11)
Todellakin tämä. Mutta ei ole ensimäinen kerta kun Lidlin tuote on ”våhån sinne päin”.
Digestive keksien kuuluu olla kovia. Graham jauhot kuuluu myös digestive kekseihin.
Jos haluaa siedettäviä keksejä, on käytävä esim. K-kaupassa
"Mariekeksi on pyöreä, kullanruskeaksi paistettu keksi, joka on yleensä maustettu miedosti vaniljalla. Sen muut ainesosat ovat vehnäjauho, sokeri ja kasviöljy. Keksin pintaan on pistelty reikiä ja puristettu kuvio, jossa keskellä näkyy keksin nimi ja reunaa kiertää meanderimainen tai muunlainen toistuva koristeaihe."
"A digestive biscuit, sometimes described as a sweet-meal biscuit, is a semi-sweet biscuit that originated in Scotland. The digestive was first developed in 1839 by two Scottish doctors to aid digestion. The term "digestive" is derived from the belief that they had antacid properties due to the use of sodium bicarbonate when they were first developed.[1] Historically, some producers used diastatic malt extract to "digest" some of the starch that existed in flour prior to baking.[2][3]" Laita google kääntäjään jos et osaa...
Noi on KAKSI ERI ASIAA, Marie ja Digestive. Kunhan taas kuvittelette joutavaa.
Voi kamalaaaaaa, voi kauheeeetaaa..... 🤣🤣🤣🤣🤣
Digestive on about 100 vuotta vanhempi kuin Marie, joka on sen kopio. Digestive on alkuperäinen, jota myydään kaikkialla muualla euroopassa.
Vierailija kirjoitti:
Digestive on about 100 vuotta vanhempi kuin Marie, joka on sen kopio. Digestive on alkuperäinen, jota myydään kaikkialla muualla euroopassa.
Jossain ohjelmassa tekivät ikivanhalla reseptillä ja kyllä niitä paistajat söivät. Jotain äklöä niin kuin hanhenrasvaa tai vastaavaa niihin laitettiin. Olivat tietenkin vain rikkaiden herkkua tai lääkettä. Mausteena oli monenlaisia luonnon yrttejä ym aineksia, joita silloin lääkkeenä käytettiin.
Lääketarkoituksesta tuli se alkuperäinen nimikin eli digestive-ruuan sulatukseen liittyvä.
Miksi olen paviaani ja kirjoittelen nettiin?
Kantolan kulta Marie keksit on huonoja. Latviassa tehtyjä. Laatu kärsii kun Latviassa tehdään ne.
Marie keksit ovat nykyisin lähes valkoisia jauholeipäsiä. Vertasin uutta ja vanhaa tuotepakkausta. Esim. ei kuituja enää lainkaan. Ohut ja pahanmakuinen. En osta enää!
Mitä saksalaiset tietää kekseistä?
I rest my case.