Söin pitkästä aikaa pakastepizzan ja ihmettelen, miksi ihmiset syövät niitä
Ihan kuiva, mauton käntty. Yli 700 kcal ja silti jää valtava nälkä eli pelkkiä tyhjiä kaloreita.
Eipä tule toiste enää syötyä. Nyt taas muistin, miksi niiden syömisen vuosi sitten lopetin.
Kommentit (52)
Ei ole olemassa mitään "tyhjiä kaloreita". Sitä paitsi pakastepitsat ovat lähes parasta mitä kaupasta saa syrjäytyneen budjetilla hankittua ilman, että tarvitsee rasittaa itseään ruuanlaitolla.
Syön koska maistuu hyvältä. Nälkäkin pysyy poissa viitisen tuntia.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole olemassa mitään "tyhjiä kaloreita". Sitä paitsi pakastepitsat ovat lähes parasta mitä kaupasta saa syrjäytyneen budjetilla hankittua ilman, että tarvitsee rasittaa itseään ruuanlaitolla.
Kyllä on, googlaa jos ei ole tuttu termi.
Ap
Veeteet nyt rakastaa pakastepizzoja.
Halpa, helppo ja nopea. Ihan syötäviä. Jos vertaa vaikka kotipitsaan niin eipä ole paljoa eroa laadussa.
Öööö. No söitkö jonkun ketjuliikkeen kitkerän lätyn vai esimerkiksi Oetkerin Ristoranten tai Rustican?
Itsellä lähtee nälkä melkein koko päiväksi yhdellä pakastepitsalla. Täyttävää.
Vierailija kirjoitti:
Öööö. No söitkö jonkun ketjuliikkeen kitkerän lätyn vai esimerkiksi Oetkerin Ristoranten tai Rustican?
Ristoranten söin.
Ap
Luin pitkästä aikaa paskan aloituksen ja ihmettelen miksi ihmiset tekevät niitä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Öööö. No söitkö jonkun ketjuliikkeen kitkerän lätyn vai esimerkiksi Oetkerin Ristoranten tai Rustican?
Ristoranten söin.
Ap
Olisit ottanut Rustican, jos oli nälkä. Mutta muuten paistoin kyllä liikaa tms., sillä Ristoranten ovat hyviä. Ainakin Quattro Formaggi, Tonno ja Spinachi.
Terveellisiä ja kalorit järkevällä tasolla vertaa 1200-1500 kcal ravintolapitsat. Sen kanssa ei saisi koko päivänä syödä mitään.
Ja mikähän mahtoi olla kuivan käntyn brändi ja malli? on niitä hyviäkin olemassa. Ei kannata sitä alle 2 euron halvinta settiä hankkia. Sanomattakin selvää että et siihen hintaan saa mitään ihmeellistä ellet itse lisää täytteitä siihen.
Vierailija kirjoitti:
Parempi tulee kun tekee itse (:
Sitä pakastepizzaakin voi tuunata haluamallaan tavalla kuten lisäämällä täyteitä, juustoa ja mausteita. Esimerkiksi pakastetun salamipizzan päälle voi laittaa palvirouhetta, oreganoa, basilikaa ja lisäkerroksen juustoa päällimmäiseksi. Tuommoisen tuhdimman pizzan voi leikata neljän osaan, jossa sitä ei halua ahtaa yhdellä kertaa.
Riippunee vähän täytteistä, ei ole olemassa yhtä samanlaista pakastepizzaa jota kaikki ostaa. Esim. joku rehupitsa nyt ei varmasti kauaa nälkää pidä toisin kuin joku kunnon lihakasa.
Jää valtava nälkä kokonaisen pizzan jälkeen? Olet venyttänyt mahasi aivan holtittomaksi jos noin on.
Jaa, itse syön 2 kertaa yhdestä isommasta pakastepizzasta joten ei jää nälkä. Hinta-laatusuhde useimmissa lätyissä aivan hyvä.
Kiitos tästä avautumisesta.