Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tarviiko joku kovia rasvoja?

20 kg kevyempi
26.11.2021 |

Blondi ihmettelee miksi niitä kovia rasvoja ja enimmäkseen kovia rasvoja sisältäviä tuotteita ylipäätään valmistetaan jos niiden syöntiä ei kenellekään suositella? Samoin on runsaan suolan käytön kanssa. Eivätkö liha- ja leikkeletuotteiden valmistajat, meijerit ja leipomot osaa tehdä vähäsuolaisempia tuotteita vai mistä tämä yletön suolan käyttö johtuu? Sais joku huippukokki ja -leipurikin siirtyä terveellisempään ruuan valmistukseen ja leipomiseen, siis herkullisia reseptejä ilman kovia rasvoja, lisättyä suolaa ja valkoisia jauhoja.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
26.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sillä taotaan massia. Jengi jää koukkuun epäterveellisiin ruokiin, selkäranka pamahtaa poikki niin se on menoa sitten. Lopuks makaat paskat housussa liikuntakyvyttömänä. Niinkuin narkkarit ja alkoholisti. Rahat ja terveys menny. 

Vierailija
2/4 |
26.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kovat rasvat eivät ole epäterveellisiä. Tästä on tehty tutkimuksia ihan Suomessakin. Pikkuisen on ns asiantuntijat jo alkaneet muuttaa mielipiteitään.

Suomalaiset ravitsemussuositukset on ihan outoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
26.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita käytän ruuanlaitossa sen maun takia, mutta muuten en käytä kovia rasvoja enkä myöskään huonoja hiilihydraatteja. 

Vierailija
4/4 |
26.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se on haitallisempaa nuo kevyttuotteet, käsiteltyä ja lisäaineita täynnä. Pitää muistaa se kohtuus.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän yksi