Paistatteko lohen vaaleaksi asti vai jätättekö vähän "raa'aksi" keskeltä?
Kommentit (15)
Ei saa paistaa liian kauan, jolloin se kuivuu.
Nyt en ymmärrä kysymystä. Lohi on kypsänäkin punertavaa. Ylikypsä on vaaleaa ja kuivaa.
Sen verran, että on keskeltä hieman pinkki.
Vierailija kirjoitti:
Ei saa paistaa liian kauan, jolloin se kuivuu.
Kypsäksi paistaminen ei ole yhtä kuin liian kauan paistaminen.
Paistan kypsäksi ja grillissä tai pannulla voissa, jolloin saan siihen paistopinnan. Eläköön arjen anarkia.
Vierailija kirjoitti:
Nyt en ymmärrä kysymystä. Lohi on kypsänäkin punertavaa. Ylikypsä on vaaleaa ja kuivaa.
No eikö se ole aloituksen juju?
Paistan kypsäksi. Tarkka oltava ettei paista liikaa.
Graavi on sitten eri asia, syön useimmin graavia, itsetehtynä
Inhoan sekä puoliraakaa lihaa että kalaa, joten paistan molemmat niin, että varmasti ovat kypsiä.
Sisältä vähän raaka, muttei niin raaka kuin tonnikala.
Max 55 astetta sisällä, sen jälkeen menee pilalle. Suomalaiset pilaa lohen ylikypsennyksellä. Maistakaa oikeasti joskus mehevää lohat, ette paista enää sen jälkeen liikaa. Jopa reilu 40 astetta on ok.
Syöt raakana ihan samoin kuin 🍣 sushia syövät syö . Siitä vaan puremaan RAAKAAAA kalaa . Nami.
Näin kokkina kyllä paistan kypsäksi mutta en kuivaksi. Tonnikala onkin sitten asia erikseen.
Paistan kunnolla kypsäksi.