Friteerauskeitin / rasvakeitin / uppopaistaminen
Kertokaa erilaisia reseptejä, miten olette uppopaistaneet ruokaa.
------------------
Kiinnostaisi myös:
Miten olette saaneet perus pakasteranskalaiset onnistumaan grilleillä myytävien kaltaisiksi?
Missä vaiheessa makkaraperunoihin makkarat sekaan?
Öljyn lämpötilat, öljytyyppi ja paistoajat myös kiitos =)
Kiinalaisia kanapalloja olen tehnyt näin ja saanut ihan ravintolatasoisia
Taikinaa varten:
100 g tavallisia jauhoja
1 jälkiruokalusikka leivinjauhetta
1 ripaus suolaa
1 ripaus savuchiliä
1 ripaus juustokuminaa
1 ripaus inkivääriä
1 tl seesamiöljyä
125 ml vettä, tarvittaessa lisää
Rypsiöljyä uppopaistamiseen
Broilerin sisäfileestä, tai rintafileestä (Voimakkaasti marinoitu) leikataan noin 2x2 cm paloja ja dipataan ylläolevaan taikinaan.
Keittiöpihdeillä pallot lasketaan öljyyn paistumaan.
Friteeraa noin 4+4min kerran puolessa välissä kääntäen. Kun väri tummenee, käännä ja odota tummumista. Ota yksi kananpala kokeeksi ja tarkista kypsyys.
Dipiksi makeaa chilikastiketta ja NAM!
Lämpömittari rasvan sekaan ja öljynlämmöksi 180°c
Kommentit (3)
Ei nämä av-mammat osaa kokata. Haukkuja tulet saamaan reseptistäsikin, kun eivät vain osaa 🤣
Vierailija kirjoitti:
Ei nämä av-mammat osaa kokata. Haukkuja tulet saamaan reseptistäsikin, kun eivät vain osaa 🤣
Näköjään pitää paikkansa, kun ei tule keskustelua aiheesta.
Ihan perus öljyä 3L, ekaks pakaste ranskalaiset jonkun aikaa ja sitten mukaan makkarat.
Aikaa en nyt muista, olikos 4+2min, väristä näet. Ja riippuu millasesta pidät.
Muut kokeilut ei tuottanu mitään herkkuja.