Jestas tein hyvän suppilovahveropiirakan
Kommentit (15)
Uskon. Tein eilen suppilovahvero-pekonipiirakan, hyvää oli myös.
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Mä tein eilen sienirisottoa. Sen verran tosin jouduin huijaamaan, että ostin sienet kaupasta kun metsään/torille en päässyt. Miesystävä oli seota kun oli kuulemma niin hyvää. 😀 Hyvä mieli tuli, kun tunsi onnistuneensa ja toinen oli niin mielissään ja tyytyväinen.
Vierailija kirjoitti:
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Kuullotitko sipulit ensin vai raakana?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Kuullotitko sipulit ensin vai raakana?
Kuullotin sipulin ja valkosipulin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Kuullotitko sipulit ensin vai raakana?
Kuullotin sipulin ja valkosipulin.
Joo niin arvelinkin, itse tekisin ihan samoin. Harmi kun en ole kerennyt sienimetsään. Taitaa olla jo tän vuoden osalta liian myöhäistä? :(
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Kuullotitko sipulit ensin vai raakana?
Kuullotin sipulin ja valkosipulin.
Joo niin arvelinkin, itse tekisin ihan samoin. Harmi kun en ole kerennyt sienimetsään. Taitaa olla jo tän vuoden osalta liian myöhäistä? :(
Suppilovahverot kasvaa talvellakin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Kuullotitko sipulit ensin vai raakana?
Kuullotin sipulin ja valkosipulin.
Joo niin arvelinkin, itse tekisin ihan samoin. Harmi kun en ole kerennyt sienimetsään. Taitaa olla jo tän vuoden osalta liian myöhäistä? :(
Riippuu alueestasi, täällä Varsinais-Suomessa löytyi suppiksia vielä joulukuussakin! Tänä vuonna niitä on kuulemma paljon, itse en ole päässyt etsimään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Kuullotitko sipulit ensin vai raakana?
Kuullotin sipulin ja valkosipulin.
Joo niin arvelinkin, itse tekisin ihan samoin. Harmi kun en ole kerennyt sienimetsään. Taitaa olla jo tän vuoden osalta liian myöhäistä? :(
Ei ole! Suppiksia löytyy niin kauan kuin lumet tulevat maahan. Itsekin aloin vasta viime viikolla kerätä Pirkanmaalla. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pohjaan 2dl vehnäjauhoja ja 1dl perunamuusijauhetta yms muut jutut. Pohjan esipaisto. Pohjalle mozzarellaraastetta. Suppilovahverot (paistettu vesi pois), sipulia, valkosipulia. Muna-kermaseos päälle. Kaiken päälle vielä juustoraastetta.
Kuullotitko sipulit ensin vai raakana?
Kuullotin sipulin ja valkosipulin.
Joo niin arvelinkin, itse tekisin ihan samoin. Harmi kun en ole kerennyt sienimetsään. Taitaa olla jo tän vuoden osalta liian myöhäistä? :(
Ei ole! Suppiksia löytyy niin kauan kuin lumet tulevat maahan. Itsekin aloin vasta viime viikolla kerätä Pirkanmaalla. Ap
Ajattelin lähinnä, että onko nopeat jo syöneet hitaat ja kerenneet poimia parhaat pois. :D Asun itsekin Pirkanmaalla. Siitä kun viimeksi sieniä poimin, on melko kauan. Mihinköhän päin täällä kannattaisi lähteä seikkailemaan? Autoa mulla ei ole.
Laitahan reseptiä tulemaan.