Onko turn off jos nainen heittää jauhelihaa roskiin?
Vai pitäisikö heittää samalla esimerkiksi makaronia roskiin?
Kommentit (13)
Onhan se vähän huonoa suunnittelua jos noin joutuu tekemään. Tai sitten laiskuutta.
On iso turnoff, varsinkin jos on hevosenjauhelihaa.
Rasvainen sika-nauta ei ole ihan niin paha turnoff.
Jos jauheliha ei tule tunnin pesemisen seurauksena puhtaaksi, niin se pitää kelvottomana heittää pois.
Vierailija kirjoitti:
Jos jauheliha ei tule tunnin pesemisen seurauksena puhtaaksi, niin se pitää kelvottomana heittää pois.
Jauhenliha!
Minä heitän yleensä muutaman perunan mukaan, niin naapurit eivät ihmettele.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos jauheliha ei tule tunnin pesemisen seurauksena puhtaaksi, niin se pitää kelvottomana heittää pois.
Jauhenliha!
Ok, siis jauhenliha. Kirjoitan aina däärin.
Jauhelihan hiilijalanjälki on suurempi kuin makaronin, joten päättele siitä.
Jauheliha kannattaa heitä roskiin yöllä, kun kukaan ei näe, silloin hävettää vähemmän.
Jauheliha pitää pakastaa jos ei parasta ennen päiväystä ehdi sitä käyttämään. En ole ikinä joutunut jauhelihaa heittämään roskiin. Sen voi muotoilla pihveiksikin ja annospusseissa pakastaa jos on yhden hengen talous. Sitten yhden vain ottaa pakastimesta pannulle ja mausteita päälle.
Minä pilkoin hieman sipulia sekaan
Kuka edes syö jauhelihaa? Ihan kauheaa ällöttävää💩💩💩💩!
Siinä on niitä kovia sulamattomia kikkareita, jotka jumittuu hampaanväliin. Jotain sidekudosta.
On se vähän epäviehättävää, jos usein heittää ruokaa, varsinkin lihaa, roskiin. Arvostan enemmän ihmistä, joka osaa suunnitella ruokahankintansa niin, että hävikkiä ei synny paljon.