Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teettekö makkaraa yhä edelleen niin että teette viillot makkaraan jonka jälkeen juustonviipaleet koloihin?

Vierailija
21.08.2021 |

Miten on?

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei...

Vierailija
2/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Edelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä teen ja vähäksi aikaa uuniin niin hyvää tulee.

Vierailija
4/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yks pitkä viilto. Pysyy juustot paremmin ja sipulit

Vierailija
5/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä lapsuudenkodissa syötiin juuri tällaista uunimakkaraa mutta täytyy myöntää että itseltäni jäänyt kyllä tapa jatkamatta.

Vierailija
6/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo koskaan tehnyt lapsille tälläistä ruokaa ja ovat nyt jo aikuisia. Ei ole erityisen tärkeä asia minulle nuo makkarat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi saatana

Vierailija
8/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

90-luvulla tein. Joka toiseen viiltoon tomaatti lohko, joka toiseen juustoa.

Voisihan tuota tehdä silloin tällöin edelleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, vaan leikkaan sen hk blöö palan puoliksi pituussuunnassa, voitelen runsalla sinapilla, sen päälle punasipulisilppua hillittömästi, juustoraastetta, tomaattisilppua, oreganoa, juustoraastetta ja kunnon paahto uunissa. NAM!

Vierailija
10/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

90-luvulla tein. Joka toiseen viiltoon tomaatti lohko, joka toiseen juustoa.

Voisihan tuota tehdä silloin tällöin edelleen.

Tomaatti- ja juustolohkojen asemesta voisit käyttää lanttulohkoja ja grahampuuroja. Hyvää tulee tuostakin uunimakkarasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen mutta ostan lenkkiä minkä lihapitoisuus on yli 80%

Vierailija
12/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen syönyt lenkkimakkaraa viimeksi 80-luvulla. Hyvää se oli silloin. Nykyään on niin paljon muita vaihtoehtoja, ettei ole enää tullut laitettua. Nuotiolla paistettuna voisin kokeilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se makkara on tehty jo tehtaalla. Itse en ole koskaan valmistanut.

Vierailija
14/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan tehnyt makkaraa. Eikö siihen vaadita omanlaiset koneetkin, että saadaan makkaramassa pursotettua kuoren sisälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minulla on tapanani työnnellä arinamakkaraa pehvanreikääni peiton alla!

Juomana arvatenkin ES?

Vierailija
16/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu!

Vierailija
17/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko muita tapoja saada juustot sinne makkaran sisälle?

Vierailija
18/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä teen kerran-pari vuoteen jos ihan niinkään usein. Mutta vastikään ostin myös RESQ-sovelluksella vastaavaa uunimakkaraa lounasravintolasta ja sen pistin kyllä muistiin että tätä vastakin kun oli niin hyvää.

Vierailija
19/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Retrokokkailu on harrastukseni joten kyllä. Teen myös graavilohiruusukkeita, merimiespihviä, katkarapuruukkua, kuivaa hemapa-risottoa jauhelihalla...

Vierailija
20/22 |
21.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tästä tuli ihan mieleen lapsuus 80-luvulla, saunan jälkeen viikonloppuisin joskus sai tätä "herkkua"! Täytyypä laittaa ja nostalgisoida, en ole tainnut yli kahteenkymmeneen vuoteen syödä lenkkimakkaraa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän seitsemän