Lue keskustelun säännöt.
kiertoilmauuni ja keraaminentaso, hitaampi kuin perinteinen?!!!
07.06.2008 |
Mulla uutena helkaman arina kiertoilmauuni ja keraaminen ketittotaso, ja ruuan valmistus on paljon hitaampaa kuin vanhalla hellalla!!! Onko se tosiaan näin vai onko meillä maanantai kappale??? Luulin saavani paremman hellan mutta!!!
Kommentit (2)
Paistinpannun lämpenemiseen menee varmaankin kaksi krt enemmän aikaa kuin perinteisellä salamalevyllä :(. Meillä uusi liesi on kuitenkin ihan uudenmallinen Electroluxin rosterinen kiertoilmauunillinen keraaminen liesi.
Sellaista se elämä on, nyt saa tämä kokkaus vaan olla vähän hitaampaa alkuun, mutta kyllä se vähän ottaa päähän.
Induktioliesi olisi tullut kaikkinensa liian kalliiksi, meillä ei olisi ollut siihen varaa valitettavasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En ymmärrä miksi kukaan nykyään ottaisi keraamisen (paitsi hinta)