Saako kaupan punkista hyvän kastikkeen
Saako 5,5% punaviinistä hyvän kastikkeen? Tekee mieli tehdä punaviinikastiketta hirvenlihalle mutta alkoon pitkä matka ja k-markettiin olisin menossa. Kokemuksia kiitos onko vaikutusta makuun jos ostaa litkuviiniä?
Kommentit (11)
Punkkeja löytyy helpommin rehevästä lehtimetsästä kuin kaupasta ostamalla.
Saa. Se alkoholi haihtuu muutenkin pois kun hauduttaa.
Saa mutta kilohinta on melko kallis.
Kyllä saa. Vois olla kyllä väkevämpääkin punkkua, koska hintaero ei ole kummonen.
Se alkoholi antaa makua kastikkeeseen tosi hyvin.
Toki se haihtuu keitetettäessä kokonaan pois, kastikkeesta ei voi kukaan päihtyä.
Hassua on, että jotkut kun tekee jouluglögiä, he antavat sen punaviinin kiehua.
Se ei saa kiehua, se pitää vain kuumentaa.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä saa. Vois olla kyllä väkevämpääkin punkkua, koska hintaero ei ole kummonen.
Se alkoholi antaa makua kastikkeeseen tosi hyvin.
Toki se haihtuu keitetettäessä kokonaan pois, kastikkeesta ei voi kukaan päihtyä.
Hassua on, että jotkut kun tekee jouluglögiä, he antavat sen punaviinin kiehua.
Se ei saa kiehua, se pitää vain kuumentaa.
Oletko tehnyt miedost viinistä kastiketta, oliko mitään eroa vahvempaan?
Punkit on täynnä lävistyksiä. Parempi kastike tulee perus verkkariheebosta tai jos on ruokittavana suurperhe, niin bodarista.
Voin vahvistaa että, super hyvää kastiketta tuli kaupan punkista. Ei haittaa % puuttuminen paitsi siten ettei saanut pientä hiprakkaa kun otettiin lasilliset ruuan kanssa 🙁
Hyvin onnistuu. Keität vaan kunnolla kasaan.