Miten tänä päivänä pystyy syömään terveellisesti?
Kaikesta voi saada syövän, kaikessa on liikaa rasvaa ja suolaa.
Kommentit (11)
Yhdessä toisessa ketjussa linkattiin artikkeli, jonka mukaan ilmaston takia ei saa syödä enää salaattiakaan. Kohta varmaan siirrytään pilleriruokaan, niin ei tarvitse miettiä, mitä saa tai voi syödä, kun muuta ei enää ole.
Tein juuri herkullisen salaatin ja paistoin pannulla lohta. Ei se sen vaikeampaa ollut
Ei se vaikeaa ole. Perusmarketeista saa ihan oikeasti ravitsevaa ruokaa jota ihminen tarvitsee.
Kuha ei hämmenny liikaa
Itse lisään kyllä salaattiin suolaa ja öljyä jos sitä on. Yleensä suolan kanssa myös väkiviinaetikkaa. Itse asiassa salaattiin kuuluu suola, se on jo salaatti-nimessä. Parasta on maistuva salaatti ruoan kanssa jota tulee tehtyä kippoon. Ruokaan laitan myös paljon kasviksia. Niistä saa paljon terveyshyötyjä ja makua.
Helpommin kuin koskaan, kaupat ovat täynnä kasviksia, hedelmiä, marjoja ja kokojyväviljaa.
Ongelmasi liittyvät poikkeuksellisen heikkoihin kognitiivisiin kykyihisi.
Vierailija kirjoitti:
Yhdessä toisessa ketjussa linkattiin artikkeli, jonka mukaan ilmaston takia ei saa syödä enää salaattiakaan. Kohta varmaan siirrytään pilleriruokaan, niin ei tarvitse miettiä, mitä saa tai voi syödä, kun muuta ei enää ole.
Kyse oli kasvista nimeltä lehtisalaatti. Se tosiaan on niukkaravinteista.
On miljoonia muita, ravinteikkaita kasveja, esim. kaalit. On myös miljoonia SALAATIN nimellä kulkevia ruokalajeja.
Mutta eipä sinunkaan ongelmasi liity ruokaan vaan kyvtttömyyteen käsitellä tietoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yhdessä toisessa ketjussa linkattiin artikkeli, jonka mukaan ilmaston takia ei saa syödä enää salaattiakaan. Kohta varmaan siirrytään pilleriruokaan, niin ei tarvitse miettiä, mitä saa tai voi syödä, kun muuta ei enää ole.
Kyse oli kasvista nimeltä lehtisalaatti. Se tosiaan on niukkaravinteista.
On miljoonia muita, ravinteikkaita kasveja, esim. kaalit. On myös miljoonia SALAATIN nimellä kulkevia ruokalajeja.
Mutta eipä sinunkaan ongelmasi liity ruokaan vaan kyvtttömyyteen käsitellä tietoa.
Jos opetetaan kaikille tuolla tyylillä syömään syöpää vastustavia terveellisiä ruokia niin.... se olisi niin oksettavaa että en edes pysty ajattelemaan.
Syökää broccolia kiehuvaan veteen 6-8min tai hörytettynä 8-10min.
Vierailija kirjoitti:
Tein juuri herkullisen salaatin ja paistoin pannulla lohta. Ei se sen vaikeampaa ollut
Ei kai ollut viljeltyä? Se vasta myrkkyä onkin.
Rocc kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yhdessä toisessa ketjussa linkattiin artikkeli, jonka mukaan ilmaston takia ei saa syödä enää salaattiakaan. Kohta varmaan siirrytään pilleriruokaan, niin ei tarvitse miettiä, mitä saa tai voi syödä, kun muuta ei enää ole.
Kyse oli kasvista nimeltä lehtisalaatti. Se tosiaan on niukkaravinteista.
On miljoonia muita, ravinteikkaita kasveja, esim. kaalit. On myös miljoonia SALAATIN nimellä kulkevia ruokalajeja.
Mutta eipä sinunkaan ongelmasi liity ruokaan vaan kyvtttömyyteen käsitellä tietoa.
Jos opetetaan kaikille tuolla tyylillä syömään syöpää vastustavia terveellisiä ruokia niin.... se olisi niin oksettavaa että en edes pysty ajattelemaan.
Syökää broccolia kiehuvaan veteen 6-8min tai hörytettynä 8-10min.
Keität kaikki c-vitamiinit tuolla tavalla. Parsakaali ei saa olla liian pehmeää.
Kyllä se on niin, että prosessoidun ruoan kun jättää pois, ruokavalio muuttuu heti terveellisemmäksi. Ostat siis kaupasta tuoretta lihaa, tuoretta kalaa, tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja, neitsytöljyä ja meijerivoita, kuorellisia pähkinöitä ja manteleita, kananmunia, täysjyväjauhoa josta leivot itse leivän, maustamatonta jogurttia.
En itse elä noin, mutta se on hyvä tavoite.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Jätät valmisruuat pois, ostat lähinnä luomua.