Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Possunfileestä hyvää?

Vierailija
18.09.2009 |

Mulla on laivalta ostettu possun sisäfilee. Mitä hyvää voisin tehdä siitä? Nyt hyviä vinkkejä?!

Miten se sulatetaan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita marinoimisen jälkeen uuniin. Googlaa paisto-aika ja -lämpötila. Tai leikkaa siivuiksi (pari cm), paina vähän litteämmiksi ja paista ihan minuutti pari kummaltakin puolella. Mausta, tarjoa hyvien kasvisten ja pottujen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä niitä saa ihan tavallisista ruokakaupoistakin, ei laivalta välttis tarvi roudata...

Vierailija
4/5 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuule täs kiireisessä elämässä ei ole ollut aikaa arpoa cittarin lihojen ääressä. Laivalta ostettiin edullinen sisäfile pala, ja nyt ihmetellään. Millainen marinadi? Eli siis vain paistetaan? Mitä mausteeksi?

Vierailija
5/5 |
18.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Että laivalta oikein PALA possun sisäfilettä! Meille ostetaan yleensä kaksi filettä kerralla. Sen vielä tajuan jos naudan sisäflettä ostetaa pala, mutta ei kai sitäkään laivalta saa. Laivalla myydään kokonaisia naudan sisäfileitä.



Niistä laitan ensimmäisenä päivänä sulatuksen jälkeen pihvit. Loput paistan uunissa paahtofileeksi ja tarjoan seuraavana päivänä tonnaton kanssa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kaksi