Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jauhelihakysymys

Vierailija
12.07.2021 |

Sulatin jauhelihaa pakkasesta mutta sitä on aivan liikaa. Jos paistan sen, niin voinko pakastaa paistettuna uudelleen?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä

Vierailija
2/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset tee kahden päivän ruokaa?

Missä kpulussa sä olet käynnyt? Eiköhän kaikissa kouluissa opeteta, ettei sulatettua ja kypsennettyä lihaa pakasteta uudestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit.

Vierailija
4/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja osta sitä lihaa tarpeeseen älä pakkaseen… yököttää tommoset lihatuotteet, jotka vielä pakastettukin…

Vierailija
5/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole lukenut niksipirkasta enkä marttojen ohjeita mutta pakastan pienemmissä annoksissa. Tarvittaessa voi sitten ottaa useamman kerralla. Pitäisikö nyt MTV3 uutisille antaa vinkki?

Tiesitkö että...

Vierailija
6/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikset tee kahden päivän ruokaa?

Missä kpulussa sä olet käynnyt? Eiköhän kaikissa kouluissa opeteta, ettei sulatettua ja kypsennettyä lihaa pakasteta uudestaan.

Opetetaan, että sulaneen ja kypsennetyn lihan saa pakastaa uudestaan. Sen sijaan sulanutta ja kypsentämätöntä ei pitäisi pakastaa uudestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja osta sitä lihaa tarpeeseen älä pakkaseen… yököttää tommoset lihatuotteet, jotka vielä pakastettukin…

No voi voi kun nirppanokkaa yököttää muiden ruuat. Liha ei mene miksikään pakkasessa jos sitä ei ikuisuuksia siellä säilytä.

Vierailija
8/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikset tee kahden päivän ruokaa?

Missä kpulussa sä olet käynnyt? Eiköhän kaikissa kouluissa opeteta, ettei sulatettua ja kypsennettyä lihaa pakasteta uudestaan.

Tietenkin sen voi pakastaa uudelleen. Ainoastaan raakaa ei oteta sulamaan ja laiteta uudestaan raakana pakastimeen.

Missähän koulussa sinä olet käynyt?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen ruuan  kaikesta jauhelihasta. Ison satsin tai kahta eri lajii. Tyyliin keitto ja lihapyöryköitä. Ja sen valmistetun ruuan voi uudelleen pakastaa. Muuten ei oo terveellistä uudelleen pakastus.

Ei vaikka sen jauhenlihan kuinka pesis.

Vierailija
10/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse ensin pesen jauhenlihan ja huuhtelen hyvin, sen jälkeen kypsennän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse ensin pesen jauhenlihan ja huuhtelen hyvin, sen jälkeen kypsennän.

Kannattaa myös liottaa 40% suolaliuoksessa yön yli niin pöpöt kuolee.

Vierailija
12/12 |
12.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse ensin pesen jauhenlihan ja huuhtelen hyvin, sen jälkeen kypsennän.

Kannattaa myös liottaa 40% suolaliuoksessa yön yli niin pöpöt kuolee.

Huom! Kuumassa suolaliuoksessa, muuten siitä ei ole mitään hyötyä.