Onko täällä Rosson entisiä tai nykyisiä kokkeja paikalla? Kysymys kanapastasta jota ei enää ole listalla.
Niin, otsikossa kysymys, kyse annoksesta joka löytyy googlehaulla "rosson kanapasta" ja ensimmäinen linkki on heidän faceen. Kyseinen ruoka on ollut iäkkään äitini lempiruokaa Rossossa ennen kuin se poistui listalta. Olen tuloksetta koittanut monesti tehdä sitä hänelle sekä saada kastikkeesta samanlaista, siinä hemmetti vieköön onnistumatta. Voiko täällä joku Rossossa työskennellyt/työskentelevä valaista miten tuo kastike tehdään, aina kun olen yrittänyt niin se on aivan kuran makuista.. Olisin kiitollinen avusta, ja äitini varmasti vielä kiitollisempi.
Kommentit (13)
Hei tää oli myös mun suosikkiannoksia joten kiinnostaa myös!
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaa, millainen oli? Siellä oli hyvä vuohenjuustopastakin joskus. Onko Rossoja enää olemassa?
On Rossoja vielä. Ja tuo kanapasta oli minunkin mielestäni oikein hyvä annos, suussasulavaa broileria, otaksun että keitettyä, gorgonzolakastiketta ja pastaa. Tuo kastike tässä itseäni hämmentää, olen kokeillut lukuisia eri juustoja mutta makua en saa samaksi.
Ap
Kaadoimme yksittäispakatuista valmiiksi maustetuista annospusseista veteen ja sekoitimme, muistaakseni pusseissa ei ollut ainesosaluetteloa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaa, millainen oli? Siellä oli hyvä vuohenjuustopastakin joskus. Onko Rossoja enää olemassa?
On Rossoja vielä. Ja tuo kanapasta oli minunkin mielestäni oikein hyvä annos, suussasulavaa broileria, otaksun että keitettyä, gorgonzolakastiketta ja pastaa. Tuo kastike tässä itseäni hämmentää, olen kokeillut lukuisia eri juustoja mutta makua en saa samaksi.
Ap
Oliko siis vaalea, juustoinen kastike?
Googlen kuvahausta löytyy myös ensimmäisenä vaihtoehtona kun kirjoittaa "rosso kanapasta". Voi että olisin ikionnellinen jos joku kertoisi reseptin.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Kaadoimme yksittäispakatuista valmiiksi maustetuista annospusseista veteen ja sekoitimme, muistaakseni pusseissa ei ollut ainesosaluetteloa.
Näinhän se saattoi mennä mutta kerro toki tuon valmiskastikkeen tekijä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kiinnostaa, millainen oli? Siellä oli hyvä vuohenjuustopastakin joskus. Onko Rossoja enää olemassa?
On Rossoja vielä. Ja tuo kanapasta oli minunkin mielestäni oikein hyvä annos, suussasulavaa broileria, otaksun että keitettyä, gorgonzolakastiketta ja pastaa. Tuo kastike tässä itseäni hämmentää, olen kokeillut lukuisia eri juustoja mutta makua en saa samaksi.
Ap
Oliko siis vaalea, juustoinen kastike?
Kyllä on.
Ap
Mun suosikkiannos rossossa oli kanapasta! Mutta oli curry-kerma-kanapasta. Joskus 90-luvulla. Tätä gorgonzola-versioita en olekkaan maistanut. Olet siis kokeillut aidolla gorgonzolalla ja esim Aura-juustolla? Ja aidolla kuohukermalla?
Vierailija kirjoitti:
Mun suosikkiannos rossossa oli kanapasta! Mutta oli curry-kerma-kanapasta. Joskus 90-luvulla. Tätä gorgonzola-versioita en olekkaan maistanut. Olet siis kokeillut aidolla gorgonzolalla ja esim Aura-juustolla? Ja aidolla kuohukermalla?
Kyllä olen ja etenkin Auraversio lensi suoraan roskiin.. :/
Ap
Ketjuravintoloissa usein käytetään valmiita ammattikeittiö kastikepohjia esim. IsoMitta Juusto kastike-/keittopohja-ainekset. Vaikea noita on kotona kopioida.
Kiinnostaa, millainen oli? Siellä oli hyvä vuohenjuustopastakin joskus. Onko Rossoja enää olemassa?