Mitä tarkoittaa hiivatulehduksen hoidossa
että sokeria sisältäviä ruokia ei tarvitse välttää, koska hiiva kuolee keitettäessä? Voiko siis syödä esimerkiksi puolukkapuuroa, jossa, sokeria? Ja jos on näin, miksi sitten ei kuole uunissa paistettaessa?
Kommentit (8)
Eli onko siis hyötyä vai haittaa, jos syön puolukkapuuroa, koska puolukka hapanta, mutta siinä sokeria?
Kysykää apteekista, lääkkeitten teho ja ominaisuudet, muut terveyteen liittyvät asiat suoraan lääkäriltä. Jos tämä ei käy jatkakaa Astral-TV:n ohjeilla.
Vierailija kirjoitti:
Kysykää apteekista, lääkkeitten teho ja ominaisuudet, muut terveyteen liittyvät asiat suoraan lääkäriltä. Jos tämä ei käy jatkakaa Astral-TV:n ohjeilla.
Ei lääkärikään kaikkea tiedä. Joku kertonut täällä aiemmin syöneensä puolukkapuuroa tulehduksen hoitoon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysykää apteekista, lääkkeitten teho ja ominaisuudet, muut terveyteen liittyvät asiat suoraan lääkäriltä. Jos tämä ei käy jatkakaa Astral-TV:n ohjeilla.
Ei lääkärikään kaikkea tiedä. Joku kertonut täällä aiemmin syöneensä puolukkapuuroa tulehduksen hoitoon.
OK, jos se helpottaa, jatka valitsemallasi tiellä.
Sanoisin nyt kuitenkin tähän vielä sen verran, että koska on mahdollista, että kyseessä on ruusu ja se vaatii aina lääkärikäynnin antibioottilääkityksen saamisesksi, niin kannattaa unohtaa puolukkapuuro ja suunnata lääkäriin. Ei muuta.
Muistan vain, että vähän aikaa sitten, kun meinasi tulla reisiin hiivatulehdus, joka näkyi muutamina läikkinä reisissä, hävisi kokonaan puolukkapuuroa syömällä. Siitä pari viikkoa aikaa, mutta nyt tullut reisiin pahempana siten, että kokonaan sisäreidet punaisten läikkien peitossa :( Canestenia oon käyttänyt nyt kolmatta päivää, mutta mielestäni ei vielä ole auttanut. Päätinkin nyt keittää ruispuolukkapuuron ja kokeilla tepsisikö taas siihen. Toivottavasti, sillä alan olla jo aika huolissani, ettei vain verenkiertoelimistöön leviä :( Miten nopeasti Canestenin pitäisi tehota?