Jännä homma kun kiinalaisia on niin monta vaikka syövät eilistä riisiä.
Kuulema jo tunnin vanhaan riisiin kuolee välittömästi.
Kommentit (32)
Suomessa ollaan hysteerisiä kaiken suhteen.
Jos riisi yms on tunnin lämpimässä niin se on sama kuin olisi ollut pöydällä vuoden, makkaratkin heitetään täällä menemään jos viimeinen käyttöpäivä meni tunti sitten, sitten tietty itketään ruokahävikkiä ja kauppalaskujen suuruutta.
Parempi kysymys on että miten Intiassa ja Kiinassa on niin paljon porukkaa vaikka täälläkin pyörivien carnovore-dieetti porukan mukaan ihminen kuolee jos syö muuta kuin lihaa? Noissa väkirikkaissa maissahan syödään pääasiassa muuta kuin lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmeessä kiinalainen söisi vanhaa riisiä, kun tuoretta voi poimia takapihalta?
Kiinan suosituin ruoka, paistettu riisi, tehdään useimmiten ylijääneestä edellispäivän riisistä.
Vierailija kirjoitti:
Parempi kysymys on että miten Intiassa ja Kiinassa on niin paljon porukkaa vaikka täälläkin pyörivien carnovore-dieetti porukan mukaan ihminen kuolee jos syö muuta kuin lihaa? Noissa väkirikkaissa maissahan syödään pääasiassa muuta kuin lihaa.
Ja vain koska ne ei voi muuta. Me voidaan ja syödään. NAMSKIS!
Suolatussa riisissä ei varmaan kovia riskejä ole. Vuorokauden vanhaa söisin vielä mutten kauemmin säilynyttä. Olen saanut vanhasta riisistä sellasen ruokamyrkytyksen että luulin kuolevani .
No eihän niissä heti näy vaikka joku kuoleekin. Ja vaikkei henki lähtisikään niin ei kai se ruokamyrkytys herkkua ole.
Syön minäkin kyllä eilistä riisiä jne, mutta ymmärrän myös riskit ja olen tarkka jäähdytyksen kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Parempi kysymys on että miten Intiassa ja Kiinassa on niin paljon porukkaa vaikka täälläkin pyörivien carnovore-dieetti porukan mukaan ihminen kuolee jos syö muuta kuin lihaa? Noissa väkirikkaissa maissahan syödään pääasiassa muuta kuin lihaa.
Ja vain koska ne ei voi muuta. Me voidaan ja syödään. NAMSKIS!
Taisi mennä kokonaan ohi kirjoitukseni pointti.
Miksi aasiassa on niin paljon väkeä vaikka täälläkin päivystävien "lihamiesten" mukaan muuta kuin lihaa syömällä ei pärjää. Luulisi että aasiassa olisi siis vähemmän porukkaa kuin maissa joissa syödään huomattavasti enemmän lihaa...
Vierailija kirjoitti:
No eihän niissä heti näy vaikka joku kuoleekin. Ja vaikkei henki lähtisikään niin ei kai se ruokamyrkytys herkkua ole.
Syön minäkin kyllä eilistä riisiä jne, mutta ymmärrän myös riskit ja olen tarkka jäähdytyksen kanssa.
Oletkos ottanut selvää myös milloin riisipiirakoiden riisi on keitetty, aika pitliä säilyvyysaikoja lupaillaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi ihmeessä kiinalainen söisi vanhaa riisiä, kun tuoretta voi poimia takapihalta?
Kiinan suosituin ruoka, paistettu riisi, tehdään useimmiten ylijääneestä edellispäivän riisistä.
Kiinan hallinnon levittämä valhe, jolla saadaan länsimaalaiset syömään vanhaa riisiä.
Kiinalaisilla on omat yrtit ja lääkkeensä.Kaikkeen tottuu. Vatsa kiittää jo yhdestä riisinjyvästä. Siellä ei olle turhan kranttuja.
Jännää miten esim kaupan Riisifrutti tai lihapiirakat säilyy vaikka kuinka kauan, vaikka niissä on riisiä, kun kotona siihen kuolisi 🙄
Mä en oikein ymmärrä, että kun olen koko ikäni syönyt väärin säilytettyä ruokaa ja tehnyt ruokaa väärin, niin en ole koskaan kuitenkaan saanut ruokamyrkytystä. Olen grillannut kolme-neljä päivää yli päiväyksen olevia makkaroita, pakastanut jauhelihaa, jossa sanotaan, että älä pakasta, juonut maitoa, jossa päiväys meni viikko sitten ja syönyt kinkkua, jonka vkp oli viisi päivää sitten.
Perunat ovat seisseet keitettyinä hellankulmalla monta tuntia, ennenkuin olen laittanut jääkaappiin, makaroonit samoin.
En ole myöskään koskaan saanut ruokamyrkytystä ravintolaruuasta, en salaattibaareista enkä noutoruuasta.
Onko mulla jonkun kalalokin ruuansulatus, joka tuhoaa kaiken elollisen ja auton maalipinnan? Vai onko mulla ollut vaan käsittämättömän hyvää säkää? Ikää on kuitenkin jo 50v, ja ruokaa on tullut syötyä Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Bulgariassa...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No eihän niissä heti näy vaikka joku kuoleekin. Ja vaikkei henki lähtisikään niin ei kai se ruokamyrkytys herkkua ole.
Syön minäkin kyllä eilistä riisiä jne, mutta ymmärrän myös riskit ja olen tarkka jäähdytyksen kanssa.Oletkos ottanut selvää myös milloin riisipiirakoiden riisi on keitetty, aika pitliä säilyvyysaikoja lupaillaan.
No en niitä syökään, ainakaan lämpimässä säilöttyjä. Ja ainahan riskejä on, 2 yötä olen istunut ripuloimassa laputettuja ruokia ostettuani, joten melkeinpä vannon etten enää osta...
Vierailija kirjoitti:
Jännää miten esim kaupan Riisifrutti tai lihapiirakat säilyy vaikka kuinka kauan, vaikka niissä on riisiä, kun kotona siihen kuolisi 🙄
Kyllä sitä aina vähän kuoleekin kun näkee jonkun aikuisen syövän risifruttia.
Veteen kuolee kans jos ei eka valuta 5minuuttia.
Vierailija kirjoitti:
Veteen kuolee kans jos ei eka valuta 5minuuttia.
Kerran kävin lämpimässä suihkussa ja ihan välitön legionella ennenkuin edes ehdin kuivata.
Kiinan kiertueella söin tosi vähän riisiä. Yleensä lisukkeena oli kasviksia, tosin riisiä olisi tosi saanut pyynnöstä.
Vierailija kirjoitti:
Jännää miten esim kaupan Riisifrutti tai lihapiirakat säilyy vaikka kuinka kauan, vaikka niissä on riisiä, kun kotona siihen kuolisi 🙄
No kotona ei kyllä niin tehokkaita jäähdytyssysteemejä ole kuin joillain pakettiin suljetuilla eineksillä.
Miksi ihmeessä kiinalainen söisi vanhaa riisiä, kun tuoretta voi poimia takapihalta?