Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pidätkö itseäsi hyvänä kokkina

Vierailija
02.06.2021 |

Mikä on salaisuutesi?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Hyvä näppituntuma.

Vierailija
2/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se, että olen ns ”hyvä cock”. Ruoan suhteen riittävät tarpeeksi tuoreet raaka-aineet ja ripaus saltz.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useimmiten ruoka tulee syötyä niin kai minä sitten olen.

Vierailija
4/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useimmiten tuoreet raaka-aineet

lisäksi makea, suolainen, karvas ja happo

Vierailija
5/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole hyvä kokki. En ole kokki ensinkään. Muutama muu koulutus minulla kyllä on, mutta kokin koulutus vielä puuttuu.

Vierailija
6/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole siinä mielessä, että osaisin keksiä päästäni tosi hyviä respoja, mutta osaan kyllä reseptien perusteella tehdä hyvää ruokaa. Ilman respaakin osaan kyllä tehdä sellaisia ihan ok päästä keksittyjä ruokia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perustekniikat eli osaan ruskistaa, keittää riisin, käyttää veistä yms. mikä ei näytä olevan itsestään selvää. Oikeat kypsyydet. Perusmaut eli suolainen, hapan, makea oikeassa tasapainossa. Riittävä rasva. Oikeat raaka-aineet eli ei paistijauhelihaa lihapulliin tai broilerin ohutleikettä haudutettavaksi. Kastikkeet.

Vierailija
8/8 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen "one trick pony".

Osaan tehdä muutaman paremman ruoan ulkomuistista, mutta muuten olen surkea, jos mennään yli tason makaronilaatikko.