Tarjolla munavoita, miten toimin, ettei se ole jääkaappikovaa?
Jos teen edellisenä iltana munavoita juhliin, miten saan sen juuri oikeanlaiseksi juhlapöytään? Missä vaiheessa nostan sen pöytään lämpiämään, ettei se kuitenkaan ihan eltaannu? Viimeksi se oli kivikovaa ja ihan kamalaa., ei maistunut miltään. Miten kauan voin pitää sitä pöydässä tarjoilukelposena?
Kommentit (6)
Tee margariiniin, unohda voi. Helpottaa kummasti asiaa.
Mä teen sen flooraan, kehuja sain vierailta.
Vierailija kirjoitti:
Mä teen sen flooraan, kehuja sain vierailta.
Olla pahaa.
-voita, ja voit pehmentää hieman mikrossa, kas kummaa,
Ei ole mitään tehtävissä. <iframe width="961" height="721" src="https://www.youtube.com/embed/2k6BPqKDeiQ" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Tee margariiniin ja lisää vähän suolaa. Kas, pehmeää ja maistuu ihan voihin tehdyltä.
En ole ikinä kokeillut, mutta tuli mieleen auttaisiko, jos joukkoon laittaisi tekovaiheessa tilkan öljyä.