Miten teette hyvän kaalipadan?
Ohjeita on netissä pilvin pimein, mutta miten te teette sen?
Kommentit (18)
Vierailija kirjoitti:
Paistan kaalet voissa ja jauhelihan
Sekaan riisiä ja lihalientä
Hauduta pitkään
Miksi pilaat hyvät aineet lihaliemellä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistan kaalet voissa ja jauhelihan
Sekaan riisiä ja lihalientä
Hauduta pitkään
Miksi pilaat hyvät aineet lihaliemellä?
Jauhelihallahan tuossa pilataan hyvät ainekset.
Vierailija kirjoitti:
Paistan kaalet voissa ja jauhelihan
Sekaan riisiä ja lihalientä
Hauduta pitkään
Jättäisit lihaliemen pois, niin maku tulisi ruoka-aineista eikä lisäainekuutiosta.
Hieman voita, kaalit, porkkanat ja sipulit siinä kuullotetaan. Jauheliha erikseen paistetaan. Sitten pataan ja uuniin, mausteeksi suolaa, pippuria, siirappia ja meiramia. Nautitaan perunoiden ja puolukoiden kansssa.
En tee, koska suomalainen kaali on p*skaa.
Kukaan muu eurooppalainen ei söisi suomalaista kaalia. Ehkä ei edes sika, silläkin on järkeä kallossa.
Sitä peen makua puisevassa rakenteessa ei vaan pysty edes meiramilla peittämään.
Vierailija kirjoitti:
Paistan kaalet voissa ja jauhelihan
Sekaan riisiä ja lihalientä
Hauduta pitkään
Hyi olkoon, miksi käytät romskuja? Minä kyllä paistaisin kaalit.
Vierailija kirjoitti:
Kukaan muu eurooppalainen ei söisi suomalaista kaalia. Ehkä ei edes sika, silläkin on järkeä kallossa.
Minä haenkin kaalit Puolasta, Neukkulasta ja muualta, missä kaaliruuilla on vanåhvat perinteet. Peräkärryllinen riittää vuodeksi.
Kaaleet ohuiksi suikaleiksi, paista kattilassa kannen alla sokerin ja pienen vesitilkan kanssa, jotta hieman ruskistuvat ja keitä pari kolme tuntia, heitä kattilaan mausteet, kasvikset ja lihat loppuvaiheessa.
Kaalilaatikkoon laitetaan siirappia niin eikös pataankin voi laittaa sokerin sijasta?
Vierailija kirjoitti:
Hieman voita, kaalit, porkkanat ja sipulit siinä kuullotetaan. Jauheliha erikseen paistetaan. Sitten pataan ja uuniin, mausteeksi suolaa, pippuria, siirappia ja meiramia. Nautitaan perunoiden ja puolukoiden kansssa.
Muuten hyvä mutta mihin ihmeessä kaalipata tarvitsee perunoita?
Heittämällä ne kaalit helvettiin ja tekemällä jotain toista ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistan kaalet voissa ja jauhelihan
Sekaan riisiä ja lihalientä
Hauduta pitkään
Jättäisit lihaliemen pois, niin maku tulisi ruoka-aineista eikä lisäainekuutiosta.
Tässä puhutaankin lihaliemestä eikä kuutioista. Tiedätkö eron?
Vierailija kirjoitti:
Mikä on romsku?
Kirja yhdellä a-kirjaimella, synonyymi siis. Ainakin he itse kutsuvat kaaleksi itseään.
Paistan kaalet voissa ja jauhelihan
Sekaan riisiä ja lihalientä
Hauduta pitkään