Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kauanko kanankoipia pitää paistaa uunissa?

Vierailija
14.09.2009 |

laitoin kanankoivet pellille ja uuniin, eikä mitään hajua kauanko niiden valmistus kestää..osaisko joku auttaa avuntonta kokkia ;) kiitos!! pakkauksessa ei ollut mitään ohjetta.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kullä sen näkee paljaalla silmällä koska ne ovat valmiita. Kun luut alkavat näkyä, niin ota pois. Pinnan ruskistumisesta sen myös näkee. 

Vierailija
2/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun pinta on palanut mustaksi, niin silloin viimeistään kannattaa ottaa uunista pois >:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän 175 asteessa 1,5h

Vierailija
4/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunti riittä ehkä just ja just. 1,5 - 2 h niin tulee suussasulavia. Lämpötila voi olla alussa 200 C ja sit lasket tunnin päästä 150 C niin eivät pala.

Vierailija
5/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2013 klo 20:38"]

Tunti riittä ehkä just ja just. 1,5 - 2 h niin tulee suussasulavia. Lämpötila voi olla alussa 200 C ja sit lasket tunnin päästä 150 C niin eivät pala.

[/quote] Miksette paista pannulla? Paljon nopeammin tulee valmista eika ole "kumikanan" vaaraa.

Vierailija
6/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista 300 asteessa viikko niin eiköhän ala olla kypsää! Ap ei tiedä ruoanlaitosta yhtään mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
14.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän yli tunnin (ehkä tunti + 5-10 min) pidän 200 asteessa. Jotkut pitää vain 45-50 minsaa, mutta minusta se on liian vähän, varsinkin jos koivet on kovin paksuja/isoja.



Broileri pitää paistaa aina kypsäksi salmonellavaaran takia.

Vierailija
8/14 |
14.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina on tullut kypsäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naiset, myötähäpeän määrä on sanoinkuvaamaton

Vierailija
10/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naiset, myötähäpeän määrä on sanoinkuvaamaton

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naiset, myötähäpeän määrä on sanoinkuvaamaton

Vierailija
12/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avuttomuutta parhaimmillaan ja provoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan parhaita tulee kun paistaa yön yli leivinuunissa n.100 asteessa. Folio päälle, ettei kuiva pinnasta. Sluuuurps!

Vierailija
14/14 |
23.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puhutteko nyt koivista vai reisistä? Siis koipireisistä, koska on noin pitkä kypsennys???