kauanko kanankoipia pitää paistaa uunissa?
laitoin kanankoivet pellille ja uuniin, eikä mitään hajua kauanko niiden valmistus kestää..osaisko joku auttaa avuntonta kokkia ;) kiitos!! pakkauksessa ei ollut mitään ohjetta.
Kommentit (14)
Kun pinta on palanut mustaksi, niin silloin viimeistään kannattaa ottaa uunista pois >:)
Tunti riittä ehkä just ja just. 1,5 - 2 h niin tulee suussasulavia. Lämpötila voi olla alussa 200 C ja sit lasket tunnin päästä 150 C niin eivät pala.
[quote author="Vierailija" time="23.08.2013 klo 20:38"]
Tunti riittä ehkä just ja just. 1,5 - 2 h niin tulee suussasulavia. Lämpötila voi olla alussa 200 C ja sit lasket tunnin päästä 150 C niin eivät pala.
[/quote] Miksette paista pannulla? Paljon nopeammin tulee valmista eika ole "kumikanan" vaaraa.
Paista 300 asteessa viikko niin eiköhän ala olla kypsää! Ap ei tiedä ruoanlaitosta yhtään mitään.
vähän yli tunnin (ehkä tunti + 5-10 min) pidän 200 asteessa. Jotkut pitää vain 45-50 minsaa, mutta minusta se on liian vähän, varsinkin jos koivet on kovin paksuja/isoja.
Broileri pitää paistaa aina kypsäksi salmonellavaaran takia.
Naiset, myötähäpeän määrä on sanoinkuvaamaton
Naiset, myötähäpeän määrä on sanoinkuvaamaton
Naiset, myötähäpeän määrä on sanoinkuvaamaton
Avuttomuutta parhaimmillaan ja provoilua.
Ihan parhaita tulee kun paistaa yön yli leivinuunissa n.100 asteessa. Folio päälle, ettei kuiva pinnasta. Sluuuurps!
Puhutteko nyt koivista vai reisistä? Siis koipireisistä, koska on noin pitkä kypsennys???
Kullä sen näkee paljaalla silmällä koska ne ovat valmiita. Kun luut alkavat näkyä, niin ota pois. Pinnan ruskistumisesta sen myös näkee.