Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Vastatkaa pliis joku äkkiä, munkkienpaisto asia?!

Vierailija
30.04.2021 |

Miksi joka ohjeessa sanotaan, että pitää olla paksupohjainen kattila? Mulla on taikina valmiina kohta ja mulla on vaan tommonen ikean halpa kattila, jossa ei ole paksu pohja. Mitä sillä kattilalla siis on väliä? Mitä tapahtuu jos tolla teen?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ollaan me muutki paisteltu tavallisilla kattiloilla, vaikkei niitä oo tarkoitettu niin kuumaan käyttöön.

Vierailija
2/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohut pohja, niin lämpötila nousee/laskee nopeammin. Eli koko ajan pitää kytätä sitä lämpötilaa. Onnistuu kyllä ohutpohjaisellakin, jos on tarkkana. Just eilen tehtiin. Meillä oli levy aina minuutin nelosella ja sit minuutin kolmosella, mutta lämpömittarilla tarkkailtiin parin kolmen minuutin välein lämpötilaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paksu pohja auttaa että öljy kuumenee tasaisemmin eikä pääse liian kuumaksi pohjalta. Mutta eipä väliä kunhan vaan vahdit tarkkaan ja säätelet levyn lämpöä paistamisen aikana. Öljy kumminkin sekoittuu siinä paistaessa koko ajan.

Vierailija
4/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan tavallisessa kattilassa olen aina munkit tehnyt.

Vierailija
5/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei tartte kyllä olla paksuspohjanen, ihan se käy mikä kaapista löytyy

Vierailija
6/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota paistinpannu 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helpompi säilyttää tasainen lämpötila. Onko sinulla rasvaan upotettavaa lämpömittaria? Jos ei, niin seuraa tarkasti rasvan ulkonäköä ja paistotulosta. Pienennä lämpöä tai laita pois päältä hetkeksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan yhdeksän