Kuinka saada myytyä juomia kalliimallakin hinnalla baarissa
Tai ravintolassa tai klubilla. Tuli mieleen vinkki eilisen jazzklubikeskustelun jälkeen.
Jos paikka on rento ja työntekijät valoisia ja mukavia ja saavat jokaisen asiakkaan tuntemaan olonsa tervetulleeksi, juomia ostaa mielellään kalliimmallakin. Jos taas henkilökunta on tylyä tai välinpitämätöntä, on helpompi valita se, että esim. katsoo vain bändin, eikä juo mitään. Säästyy rahat eikä tarvitse pahoittaa omaa eikä stressaantuneen henkilökunnan mieltä.
Kannattaa siis panostaa henkilökuntaan ja rekrytoida iloisia, ammattitaitoisia ihmisiä, jotka nauttivat työstään ja ymmärtävät, että ammattitaitoisen asiakaspalvelijan "huonot päivät" eivät näy asiakkaalle.
Kommentit (4)
En käy baareissa touko-lokakuussa. Omat halvat drinksut, kliffa porukka, puisto, aurinko, mielibiisit, ei kyyppäri tai poke mielivaltaisesti arvioimassa sinua ja sisätilan koronavaromiset vek.
Vierailija kirjoitti:
En käy baareissa touko-lokakuussa. Omat halvat drinksut, kliffa porukka, puisto, aurinko, mielibiisit, ei kyyppäri tai poke mielivaltaisesti arvioimassa sinua ja sisätilan koronavaromiset vek.
Eikä varmasti tule mitään pilkkua.
Idioottimaista kantaa rahaa baariin, kun tapaamiset voi sopia minne vain muualle. Etenkin kesällä.
Kyllä se kipuraja asiakkaillakin on, sen juoman hinnan suhteen.