Kaupassa broilerinkoipi maksaa euron - Tänään lounasravintolassa take-away;nä Uunibroileria hintaan 12,50
Kommentit (14)
No perusta nyt ihmeessä lounasravintola kun selkeästi yrität kertoa että ilmaa on hinnoissa.
Mietipä sitä, avaatko kaupan pihalla kanapaketin ja vedät suoraan kitusiin?
Siinä tapauksessa aivan turhaa tuon 11 euroa maksaa
Siitä että joku valmistaa siitä koivesta kokonaisen aterian lisäkkeineen plus jonkinlainen voittokin.
Broilerinkääntäjien palkoista ja uunin lämmittämisestä.
Osta 10 pakettia kaupasta, mene ravintola eteen ja kauppaa ihmisille 5 eurolla broiskua. Teet helppoa rahaa. Saattaa toki potentiaaliset kuluttajat haluta ruokansa kypsennetty ja lisukkein. Viranomaisilla saattaisi olla sinulle asiaa erilaisten vaatimustensa suhteen.
Vierailija kirjoitti:
Matutuksesta
Elät selvästi rikasta elämää, joka on pullollaan monenlaista sisältöä!
Kaikki edellä mainitut ja lisäksi ravintoloitsija maksaa siitä tilasta, jossa käyt sen ruoan syömässä/noutamassa. Eikä pidä unohtaa veroja.
Uunibroileri ei välttämättä ole sama kuin broilerinkoipi ja ainakin minä kieltäydyn syömästä raakaa kanaa. Jos sitä on takeawayna tarjolla, niin en todellakaan osta.
En tiiä, varmaan ihan ahneudesta... koska ei kai sitä palkkaa tartteisi maksaa tekijälle, eikä sähköstä tai tilasta vuokraa jne.
Vierailija kirjoitti:
En tiiä, varmaan ihan ahneudesta... koska ei kai sitä palkkaa tartteisi maksaa tekijälle, eikä sähköstä tai tilasta vuokraa jne.
Ei kai kukaan siellä "tilassa" take-a-waytä syö?
Reilu 70 markkaa koivesta, ei huono!
tämä koipiyrittäjä riehaantuu kun pelkästään tuot ne 10 koipea ja heiluttelet 50 kymppiä edessään.
Lounasannokseen kuulunee muutakin kuin yksi koipi? Kaupassa saat tasan sen yhden grillatun koiven, kun ravintolassa mukaan tulee lisukkeet kuten hiilarit, kastike, salaatti sekä leipä. Ja jos ravintolat olisivat normaalisti auki, voisit todennäköisesti syödä lounaasi buffetista ja isoruokaisena syödä kaksi koipea yhden sijaan.
Muista, että ravintoloitsija joutuu ostamaan koipensa kauppiaalta. Hänen pitää maksaa tiloistaan vuokraa, keittökalusteisiin pitää sijoittaa, työntekijöille pitää maksaa palkkaa, jne. Kaikki nämä kulut katetaan tuolla lounaan myynnillä ja nykyisten rajoitusten vuoksi takkiin tulee. Sen sijaan Suomessa kaupan alalla ei juurikaan ole kilpailua, joten ketjut voivat ilmoittaa tuottajille maksavansa koivista tasan niin vähän kuin niitä huvittaa.
Matutuksesta