Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teen kakun päälle kinuskikastikkeen?

Vierailija
13.09.2009 |

Voinko käyttää valmista kastiketta, pitääkö sitä paksuntaa vai käykö sellaisenaan?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmiskastike on tarkoitettu esim. jäätelön kanssa, kakun päältä valuu pois.

Vierailija
2/6 |
13.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

n

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja keitä se kinuski. Kunnon kinuskissa on voita, sokeria ja kermaa. Liivatetta käytetään hyytelön valmistukseen. Jos et osaa tehdä kinuskikuorrutusta laita kakun päälle kermavaahtoa.

Vierailija
4/6 |
13.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen tehnyt monet kakut siten, laitat vain paksun kerroksen kastiketta päälle ja reunoille pursotat kermavaahtoa jolla peität reunat ylhäälle asti.

Vierailija
5/6 |
13.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
6/6 |
13.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus pirkka kinuskikastiketta ja hyvin pysyi :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi neljä