Voiko ranskankermaa laittaa jauhelihakastikkeeseen? ev
Kommentit (8)
tuleeko siitä hyvää? Sopiiko maultaan..vai tuleeko siitä liian hapan..?
Juu tiedän olen uusavuton.
jos ei sitten olekaan hyvää.. siks kyselin et joku ois jo testannut. Tuli siis vähän liian tulista kastiketta ja aattelin et joskos se ranskankerma vähän pehmittäis makua..
Mä mäjäytin eilen ranskankermaa broilerimakaronilaatikkoon. Vaatimattomat kehut tuli: "Tää on kaikkein parasta ruokaa!"
Just pari päivää sitten paistoin jauhikset, maustin vähän. Sitten maustin sen ranskankerman, pippuria ja ketsuppia ainakin laitoin ja sekoitin jauhelihaan. Vähän soijakastiketta perään ja jo vain, maistui koko perheelle.
Just pari päivää sitten paistoin jauhikset, maustin vähän. Sitten maustin sen ranskankerman, pippuria ja ketsuppia ainakin laitoin ja sekoitin jauhelihaan. Vähän soijakastiketta perään ja jo vain, maistui koko perheelle.
"maustin".... pitäskö olla "maustoin"?? eih, seki kuullostaa oudolta.
Kato kun nää on KESKUSTELUITA.
Suomi on täynnä tyhmän kuulosia sanoja, telkkarissa vissiin maajussille morsian- ohjelmassa joku kehu että naisen tarttee olla häijy (tai joku muu tollanen nagatiivisen tuntunen) ja vissiin tarkottaa jotain että naisen tarttis olla ahkera tekemään. ;)
se aiheuttaa kemiallisen reaktion ja kastike räjähtää. DOH mitä kyssäreitä taas. TOTTAKAI VOI!