Onko ok tarjota vieraille uuniseitiä? Puhuin vain uunikalasta joten odottavat varmaan uunilohta
Rahat vähän lopussa. Sain lidlistä halvalla pakaste seitä.
Ajattelin laittaa ruokakermaa ja sitruunamehua sekaan.
Ajattelin tehä muusinjauhosta.
Kommentit (26)
Vanha sanonta sanoo, ettei ole lahjahevosta suuhun katsominen. Pakasteseitistäkin saa uunissa maistuvaa, jopa pussimuusin maun peittävää.
Näin, vaikka porvoolaiselta vierailultahan tämä vahvasti vaikuttaa.
Porvoon mitalla kirjoitti:
Vanha sanonta sanoo, ettei ole lahjahevosta suuhun katsominen. Pakasteseitistäkin saa uunissa maistuvaa, jopa pussimuusin maun peittävää.
Näin, vaikka porvoolaiselta vierailultahan tämä vahvasti vaikuttaa.
Jos pussimuusikin on Lidlistä, niin sen maussa ei ole mitään peitettävää. Se on 99-prosenttisesti pelkkää kuivattua perunaa eikä mitään mummonmuusin täyteaineita.
On ok. Kerma sopii oikein hyvin. Muusin tekisin perunoista, tuore on aina tuore. Jos vielä pystyt pienen vihersalaatin tekemään, pelkät tomaattilohkotkin riittävät, tomaatteja saa jo aika edullisesti. Pienestä tomaatista tulee 4 lohkoa, isosta jopa 8.
Sei ei ole herkkua, mutta saa siitä ihan kelvollisen ruokakermalla, tilillä ja juustokuorrutteelka..Miksi teet pussimuusia, tee Lidlin punaisista perunoista, taatusti parempaa, eikä sen enempää maksa.
Mulla ainakin tuli vesi kielelle kun luin mitä olis tarjolla
M47
Sano, että se on kummeliturskaa. Kuulostaa jännältä. Ja muusia voit maistattaa, että tää on kuulkaas ihan uutta keski-eurooppalaista lajiketta, tasajauhositkoperunasta.
Joo, oikeat perunat ovat varmasti siellä Porvoossa kalliita.
Kannattaa tehdä perunamuusi aivan itse. Itse tehty perunamuusi on todella maukasta.
Seiti kala ei maistu juuri miltään, mutta kalamausteella, tillillä, suolalla, sitruunalla siihen saa makua.
Perunamuusiin kannattaa lisätä aimo nokare voita tai vaikkapa vain margariiniakin.
Muista lämmittää maito, jonka kaadat perunamuusin sekaan jota teet.
Pussi perunamuusi on suoraan sanottuna hirveän makuista.
On ok. Ei koskaan ole häpeä tarjota ruokaa.
Tee kiinalainen kalapaistos. Se on tosi hyvä.
Siihen tulee seitä (pilko muutamaan palaseen se pakaste), kermaa, tomaattia, sipulia, mausteita (suola, pippuri), päälle juustoraastetta ja uuniin.
Laita rasvattuun vuokaan.
Paustoaika taisi olla sen 40min ja olisko ollut 200 astetta.
Tarjoa riisin kera.
Helppoa maukasta. Suosittelen.
Opin köksän tunnilla ja olen tehnyt monesti.
Tee testi!
Tuli mieleen tutun pihi kaveri. Olivat menossa rahattomalle kaverilleen käymään, tämä oli sanonut laittavansa lihakeittoa. Pihi kaveri oli hekumoinut oikein etukäteen, mutta oli naama venähtänyt silminnähden, kun keitossa oli jauhelihaa. Oliko tupissutkin takanapäin sitten jotain, en muista. Mutta itse varoisin mainostamasta mitään mistä voi joku törttö saada väärän käsityksen:D
Tuttu vie aina tuliaiset tälle kaverille, toinen menee kahta kättä heilutellen ja perii siinä sivussa bensoista hyvän hinnan tältä tuttavalta.
En seitiä eläimillekään syöttäis. Mauton roskakala.
Mantelikala on yksi suosikeistani, seitistä tehty.
On ok. Voi olla paljon parempaakin. Valmista uunissa ja selvitä kalamausteet ja turejuustot kalan päälle. Mitä kalan kanssa?
Jos Seitä ostaa halvalla, mutta laittaa siihen kaikenlaista, niin eikö melkein samalla rahalla saa jo tarjouslohta?
Pakasteseitistä tulee oikein maittavaa kirsikkatomaatteilla, fenkolilla ja juustoraasteella kuorrutettuna.
Pakastesei, tuo työpaikkaruokaloiden klassikko. Kala, joka ei maistu oikeastaan millekään, mutta kai se energiatarpeen täyttää.
Kyllä mulle kelpaisi. Jos tykkää kalapuikoista niin sei maistuu varmasti myös hyvin. Lohi on vähän tylsä.
Kai sun vieraat sut tuntee ja tietää että olet varaton? Ei pitäisi tulla yllätyksenä.