Lue keskustelun säännöt.
Listataan tähän parhaita käyttämiämme keittokirjoja niille, jotka haluavat lisätä kasvisten ja hedelmien määrää!
26.03.2021 |
Eli laittakaa, vain keittokirjoja joita olette itse myös ahkerasti käyttäneet. Maailma on täynnä myös huonoja reseptejä ja niiden kokeilu masentaa, kun menee ruokaa hukkaan. Mun suositukset on Anna ja Fanny Bergenströmin "Pähkinäpuun alla", Kimmo Kivilahden, Tuukka Kosken ja Saku Tuomisen "Basta" ja Ursula Ferrignon "Italian kasviskeittiön parhaita". Lisäksi käytän vegaaniliiton reseptejä ym kasvisreseptejä netissä. Usein ihan sen kasviksen mukaan mitä jääkaapissa on. Esim. Best cauliflower recipes.
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Linda McCartney: Linda kokkaa ja kokeilee
Siis niiden määrää ruokavaliossa tietenkin🙂