Perunien ja sei’in keitto, miten?
Kommentit (24)
Kypsyy juttuloilla, ei darvihe gattilaa
Yleensä ne kalakeitossa keitetään samassa liemessä. Mutta pernoja pitää keittää kauemman kuin seidiä.
Suolaa seitit ennen kattillaan laittoa
Ensin keität perunat kypsiksi ja sitten lisäät sein ja annat 5 min kiehua
Kypsyykö jos myös laittaa sipuliloja? Samaanaikaan?
Perunoita ensin keität 15-20 min, sit seitipalat sekaan ja vielä keität 10 min.
Keitin juuri jau´henl´ihaa porkk´anoiden kanssa.
Ihan ite silleen jotta perujananoita keitän vartin, vesi pois ja punainen maito tilalle. Kun alkaa kiehua niin kuolleen kalan palat sekaan ja taas vartti. Sitten hupsaus suolaa ja kiehautus. Sitten lötkäys voita ja kansi kiinni.
Tuoretta ruisleipää kyytipojaks.
Vierailija kirjoitti:
Ihan ite silleen jotta perujananoita keitän vartin, vesi pois ja punainen maito tilalle. Kun alkaa kiehua niin kuolleen kalan palat sekaan ja taas vartti. Sitten hupsaus suolaa ja kiehautus. Sitten lötkäys voita ja kansi kiinni.
Tuoretta ruisleipää kyytipojaks.
suolista en tiiä mutta muuten kai hyvä. onkone timoja? mä tykkään timosta
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolaa seitit ennen kattillaan laittoa
Ok onko tämä pakko? Yritän vähentää erilaisia suolia
Se on SUOLOJA.
Tili tuli tili meni, tili tittat teijaa. Palo mikä palo, meni mikä meni mut kalasoppaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suolaa seitit ennen kattillaan laittoa
Ok onko tämä pakko? Yritän vähentää erilaisia suolia
Se on SUOLOJA.
Kuten
KUOLA - KUOLOJA
Jos haluat ravitsevampaa voit lisätä kaalta, parsa- tai kukkakaalta.
Voit terästää soppaasi kotimasella hauvvella
Taitaa olla jauhenlihaa ikävä, mutta ei tämä ollut kyllä yhtä hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Ihan ite silleen jotta perujananoita keitän vartin, vesi pois ja punainen maito tilalle. Kun alkaa kiehua niin kuolleen kalan palat sekaan ja taas vartti. Sitten hupsaus suolaa ja kiehautus. Sitten lötkäys voita ja kansi kiinni.
Tuoretta ruisleipää kyytipojaks.
Miten voitte heittää sen perunoiden keitinveden pois? Ei sitä saa pois heittää,siinä on ravinteita ja makua.
Laita vähän vettä ,niin että juuri peittyy.
Tätä yritin opettaa äidille mutta ei oppinut koskaan.
samaan aikaan onnistuuko keittovedessä?