Kertokaa hyvä pannukakkuohje.
Tein äsken elämäni ensimmäisen kerran pannaria. Etsin netistä ohjeen ja lopputuloksena oli pinnalta palanut ja sisältä raaka räpellys.
Miten siinäkin voi epäonnistua?
Kommentit (4)
Googleta ”maailman paras pannukakku”, sillä reseptillä onnistuu aina.
Ahvenanmaalainen pannari on taivaallista.
https://mansikkavaahtis.blogspot.com/2014/10/pannari-ahvenanmaan-tapaan…
Tässä mun luottoresepti:
5 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoa
3 munaa
2 rkl sokeria
70 g mikrossa sulatettua margariinia
1 tl suolaa
Sekoita kaikki ja anna taikinan tekeytyä noin 30 min. Voitele uunipelti margariinilla tai käytä pohjalla voipaperia.
200 astetta 18-22 minuuttia, tarkkaile väriä ja kuplia vähän väliä. Isoimpia kuplia kannattaa puhkoa välillä. Tuoreet kananmunat ja sopivan löysä taikina tekee taikinasta uunissa kuplivan.
Tämä on mun vakiresepti:
1 l maitoa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 dl juoksevaa margariinia
4 munaa
Sekoita ainekset ohjeen mukaisessa järjestyksessä. Anna taikinan turvota puoli tuntia. Paista 225 asteessa 30 minuuttia.
Laitapa, minkälaisella reseptillä teit ap?