Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskotteko aidosti makkaran aiheuttavan syöpää?

Vierailija
02.03.2021 |

Tai lihan yleensä?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makkarasta varoitellaan, jotta ihmiset söisivät roskaa sen asemesta

Vierailija
2/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yx kaveri persesyövän makkaralla dildottelulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei täältä hengissä selviä, jätät sitten syömättä tai et.

Vierailija
4/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, isoina määrinä. Eikä se ole uskon asia, tästä on massoittain tutkimusta.

Mutta aina voi inttää vastaan, jos siltä tuntuu.

Vierailija
5/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole ruokaa joka ei aiheuttaisi syöpää.

”On arvioitu, että kloorattu juomavesi on aiheuttanut Suomessa enimmillään 50-100 ylimääräistä syöpää vuodessa”, eli vesikin aiheuttaa syöpää.

Vierailija
6/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikessa kypsennetyssä on karsinogeenejä

Muista että myös veden juominen tappaa

Vierailija
8/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näyttäkään mulle asia, joka EI aiheuta syöpää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha ja prosessointi eri juttu.

Vierailija
10/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä ihmisapinathan ovat syöneet lihaa vasta n. miljoona vuotta ja kuolleet syöpään kaikki. Toisaalta kauralihaa on syöty nyt jopa pari vuotta eikä syöpää ole näkynyt.

Sama munien kanssa jotka ovat tosi vaarallista ravintoa kolesterolin vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikaa lihaa tai makkaraa kyllä. Jos makkara valmistetaan ilman lisäaineita, niin ei sen pahempi kuin liha.

Esim vähän terveellisempää makkaraa: https://snellman.fi/fi/tuote-kategoria/makkarat/all-natural/

Vierailija
12/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä kai, samapa tuo mulle on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
02.03.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyse on ruuan prosessoinnista. Kuka hyvänsä ymmärtää, että jos ruokaan laitetaan kymmentä eri lisäainetta ja arominvahvistajia, se ei enää ole ihmiselle lajityypillistä tai terveellistä ruokaa.

Eurooppalaisissa tutkimuksissa ei ole saatu toistettua jenkkitutkimuksissa havaittua syöpäriskiä prosessoimattomalle punaiselle, prosessoimattomalle lihalle. Ilmeisesti tuotantotavoissa on jotain eroa.

Jopa Harvardin tutkimuksissa punaisen lihan kategoriasta löytyy myös hampurilaisia ja hot dogeja, mikä on selkeä kategorisointivirhe. Mistä voidaan silloin päätellä, että juuri punainen liha on syöpäriski, kun siellä on mukana myös prosessoitua valkoista viljaa?

En syö makkaraa, vaikka syönkin punaista lihaa. En myöskään syö ”valkoista” liejukanaa sokeriliemessä, vaan osta mieluusti luomua ilman marinadeja. Ja kyllä varmasti määrälläkin on merkitystä, lihaa ei tarvitse ravitsemuksellisista syistä syödä kilotolkulla päivässä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kolme