Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko makaronilaatikon pakastaa taikinana ja laittaa munamaidon vasta uunitettaessa?

Vierailija
27.02.2021 |

Vai miten te muut pakastatte ruokia?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastasin tähän jo eilen. Eikö mennyt jakeluun kun pitää jankata taas samaa?

Vierailija
2/6 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti voi, mä teen ruuat valmiiksi ja pakastan sitten, koska silloin riittää pelkkä mikrotus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan miten itsestä parhaalta tuntuu, kumpikin tapa toimii.

Vierailija
4/6 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ostan usein makaronilaatikkotaikinan kaupan pakastealtaasta, kun pitää saada kiireesti ruokaa.

Vierailija
5/6 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat esivalmistella niin pakasta ruskistettu jauhenliha ja käytä se laatikkoon. Lisää raat makaronit ja se munamaito. Itse olen aina keittänyt makarooniin mutta sanovat että pitäisi toimia ilmankin.

Vierailija
6/6 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos haluat esivalmistella niin pakasta ruskistettu jauhenliha ja käytä se laatikkoon. Lisää raat makaronit ja se munamaito. Itse olen aina keittänyt makarooniin mutta sanovat että pitäisi toimia ilmankin.

Toimiihan se miten kuten noinkin, mutta tahtoo jässähtää hetken oltuaan. Tietysti, jos ruoka syödään heti se jopa toimiikin, mutta hetken oleennuttuaan rakenne on yhtä puuroa. Tuolla isoissa keittiöissä mennään raalla makaronilla ja silloin pitää paistaa useampi satsi pitkin lounasta, koska rakenne ei pysy hyvänä.

.

Toimii ap:n kysymällä tavalla. Keraaminen vuoka voi vaan haljeta kuumaan uuniin laittaessa. Vuoka kylmään uuniin ja lämpöä pykälittäin ylös.

.

T: kokki evp

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kaksi