Harvoin tunnen itseäni niin hömelöksi kuin syödessäni mangoa. En osaa! Leikkaan siitä erimuotoisia siivuja ja
haukkaan niistä sitten, ja naama on ihan mangossa. Sitten siinä on vielä se kivi, joka tekee leikkaamisesta vaikeaa.
Miten te syötte mangon?
Kommentit (18)
No silleen ruudukko, josta palat irti veitsellä.
Eli leikataan ne puolikkaat irti siitä, tehdään niihin ristiviillot lihapuolelle, käännetään tämä ”kuperaksi” ja leikataan ulos ”pullistuvat” palaset irti.
Raatelen sen kuoren auki kynsilläni ja syön kokonaisena mahla suupielistäni valuen. Hedelmälihaa roiskuu paljaille rinnoilleni ja mehua valuu rintavaosta alas napaani.
Vierailija kirjoitti:
Raatelen sen kuoren auki kynsilläni ja syön kokonaisena mahla suupielistäni valuen. Hedelmälihaa roiskuu paljaille rinnoilleni ja mehua valuu rintavaosta alas napaani.
😂
Vierailija kirjoitti:
Raatelen sen kuoren auki kynsilläni ja syön kokonaisena mahla suupielistäni valuen. Hedelmälihaa roiskuu paljaille rinnoilleni ja mehua valuu rintavaosta alas napaani.
Saanko tulla nuolemaan?
Vierailija kirjoitti:
Wow, kiitos tästä! Harmi, että minulla oli vain yksi mango ja se meni jo - mutta nyt tiedän seuraavan sattuessa. ap
Mulla ostaessa vaikeuksia tunnistaa syöntikypsä mango. Miten te tunnistatte sen kypsyyden?
Helpoin tapa on ostaa mango tässä muodossa: Bonne Premium Mangosose 0,5 L
Ei joudu maksamaan kuorista ja siemenistä, ei tule pilaantumisesta johtuvaa hävikkiä, eikä tarvitse leikkiä veitsen kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Mulla ostaessa vaikeuksia tunnistaa syöntikypsä mango. Miten te tunnistatte sen kypsyyden?
Minulla on sama ongelma. En osta lainkaan mangoja kun aina ne ovat kovia ja kitkeriä, kun niitä yritän syödä.
Mangotahrat eivat lahde vaatteista noitumallakaan
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mulla ostaessa vaikeuksia tunnistaa syöntikypsä mango. Miten te tunnistatte sen kypsyyden?
Minulla on sama ongelma. En osta lainkaan mangoja kun aina ne ovat kovia ja kitkeriä, kun niitä yritän syödä.
Niita pitaa kypsyttaa kotona kunnes tuntuvat pehmeilta.
Ostitko cittarista? Oli syöntikypsä mango tarjouksessa.
Leikkaa viipaleita, vuole liha irti kuoresta.
Helppo homma.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mulla ostaessa vaikeuksia tunnistaa syöntikypsä mango. Miten te tunnistatte sen kypsyyden?
Minulla on sama ongelma. En osta lainkaan mangoja kun aina ne ovat kovia ja kitkeriä, kun niitä yritän syödä.
Niita pitaa kypsyttaa kotona kunnes tuntuvat pehmeilta.
Niin, tämä on tyhmää, jos haluaisi syödä sen samana päivänä tai seuraavana.
Vierailija kirjoitti:
Mulla ostaessa vaikeuksia tunnistaa syöntikypsä mango. Miten te tunnistatte sen kypsyyden?
Niitä myydään ihan erikseen nimellä "syöntikypsä mango".
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mulla ostaessa vaikeuksia tunnistaa syöntikypsä mango. Miten te tunnistatte sen kypsyyden?
Niitä myydään ihan erikseen nimellä "syöntikypsä mango".
Ihan niin kuin syöntikypsä avocado. Yleensä ihan mätä sisältä.