Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä löydän fariinisokeria?

Vierailija
27.04.2009 |

Tampereella näkyy olevan fariinisokeri lopussa useimmista kaupoista , harmittaa kun jää sima tekemättä ! Ovatko muut huomanneet saman ? Mistä olette löytäneet fariinisokeria ?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän aikaa sitten, mutta en tiiä onko enää.

Vierailija
2/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

et kuitenkaan kerkee enää simaa tehdä vapuksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaippa se täytyy lähteä vielä koluamaan noita kauppoja, olen käynyt jo kuudessa! kaupassa ja jokaisesta niistä on loppu, lähden kiertämään noi pikkukaupat vähän kauempaa ja sit luovutan jos ei löydy, ihmetyttää vaan kun tällainen mäihä ton sokerin kanssa

Vierailija
4/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

eiköhän jossain vielä ole, tuskin on kaikkialta loppunut.



Ja kyllä se sima vielä vapuksi ehtii, kun laitat heti tänään tulemaan.

Vierailija
5/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

fariinisokeria vaikka siirapilla, ruokosokerilla, intiaanisokerilla...? (uusavuton)

Vierailija
6/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

et kuitenkaan kerkee enää simaa tehdä vapuksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen pullotusta sima on huoneenlämmössä "ämpärissä" 1-2 päivää ja sen jälkeen menee vielä 3 päivää (huoneenlämmössä, viileässä viikko) ennen kuin sima on valmista. Joten kyllä alkaa olla melkoinen hoppu saada simapönttö jytisemään.

Mä pidän ennen pullotus vuorokauden huoneenlämmössä, toisen vuorokauden pullotuksen jälkeen huoneenlämmössä ja sitten kylmään. Muutamassa päivässä on valmista.

Vierailija
8/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen pullotusta sima on huoneenlämmössä "ämpärissä" 1-2 päivää ja sen jälkeen menee vielä 3 päivää (huoneenlämmössä, viileässä viikko) ennen kuin sima on valmista. Joten kyllä alkaa olla melkoinen hoppu saada simapönttö jytisemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.04.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Loraus siirappiakin toiminee ja inkkarisokeri myös