Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jauhis. Miten paistan sen uunissa? (lihan korvike)

Vierailija
26.02.2021 |

Meille tuli ruokalähetyksen mukaan 2 pakettia jauhista. Miten paistan sitä uunissa.

Olin tilannut jauhelihaa 4 pakettia. Lisäksi tuli nuo.

Yleensä: laitan jauhelihaa uunipellille ja siihen mausteita. Sitten uuniin..

Voinko laittaa jauhiksenkin noin? Vai tarviiko se jotain muuta joukkoon.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat jauhelihan uunissa? Paistinpannusta ikinä kuullut?

Vierailija
2/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, paistan jauhelihan yleensä uunissa. Helpompi tehdä isompi satsi niin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kellään tietoa, voinko paistaa jauhiksen saman tapaan kuin jauhelihan uunissa?

Vierailija
4/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei taida olla ketään vegaania paikalla?

Olisin ollut kiinnostunut. Ap

Vierailija
5/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mifu- jauhis kypsennetään pikaisesti pannulla, kaiketi siis toimii uuniinkin.

Jos siis ei ole joku muu tuote. Samankaltaisella nimellä monta

Vierailija
6/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mausteita tarvitaan kuten jauhelihaan. En ole kokeillut uunissa mutta veikkaan että kuivuu, kun siinä ei ole rasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää on HK vihreät Jauhis herneitä ja härkäpapuja.

Laitan nyt sitten uuniin.

Vierailija
8/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai kuivuu. Laitanko joukkoon vettä tai voita tai kermaviiliä. Auttaisiko ne. Muuta ei oo.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tekisin jonkin vuokaruoan, enkä laittaisi jauhista uuniin sellaisenaan. Vaikka makaronilaatikko tai tortillavuoka.

Vierailija
10/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoittanet jauhenlihaa? ”-”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse tekisin jonkin vuokaruoan, enkä laittaisi jauhista uuniin sellaisenaan. Vaikka makaronilaatikko tai tortillavuoka.

Varmaan esim jauhisperunavuoka voisi olla hyvää, mutta haluisin nyt selvitä mahdollisimman vähin töin. Tää tuli yllätyksenä nyt tää jauhis, mutta kasvisruokiin on kiinnostusta mulla ja tyttärellä. En vaan ole kokeillut ennen.

Vierailija
12/15 |
26.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitanko rasvattomuuden vuoksi voita joukkoon? Muuta rasvaa ei nyt ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistoin sen jauhiksen eilen uunissa. Laitoin voita joukkoon, kun joku neuvoi, että rasvattomuuden vuoksi voi kuivua liikaa.

Nyt lämmitän sitä kohta ja tarjoan perheellekin. Jännää.

Eilen en maistanut ollenkaan, kun uunista tuleva haju kuvotti. Halusin antaa sille tänään täyden mahdollisuuden.

Kasvisruoka kiehtoo kyllä sinänsä ja harmittaa lihan tehotuotanto.

Eilen mulla oli ongelma kypsyydestä. Onko se tarkoitus kypsentää kunnolla kuin jauheliha. Milloin tietää, että se on kypsää?

Se ei eilen ruskistunut pinnaltaan kunnolla ennen kuin otin sen ulos. Kyllä pidin silti sitä kauan uunissa.

Vierailija
14/15 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt söin sitä annoksen. Olin ki paistanut liian kauan, kun se voista huolimatta oli turhan kovaa.

Kamalaa hajua ei enää tänään kovin paljoa tuntunut.

Maistui lähinnä pahvilta ja jotenkin ällöttävältä. Mitenköhän sitä olisi pitänyt maustaa? Ehkä suolaa lisää?

Olisin halunnut sen maistuvan hyvälle, että olisin voinut jatkossa syödä toisinaan ekologisemmin. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
27.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistoin sen jauhiksen eilen uunissa. Laitoin voita joukkoon, kun joku neuvoi, että rasvattomuuden vuoksi voi kuivua liikaa.

Nyt lämmitän sitä kohta ja tarjoan perheellekin. Jännää.

Eilen en maistanut ollenkaan, kun uunista tuleva haju kuvotti. Halusin antaa sille tänään täyden mahdollisuuden.

Kasvisruoka kiehtoo kyllä sinänsä ja harmittaa lihan tehotuotanto.

Eilen mulla oli ongelma kypsyydestä. Onko se tarkoitus kypsentää kunnolla kuin jauheliha. Milloin tietää, että se on kypsää?

Se ei eilen ruskistunut pinnaltaan kunnolla ennen kuin otin sen ulos. Kyllä pidin silti sitä kauan uunissa.

Miksi paistoit eilen jo?

Mikään ruoka ei sillä tavalla parane.