Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko kuorrutetun suklaakakun pakastaa?

Vierailija
14.06.2009 |

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä kyllä syötäväksi ole enää sen jälkeen kun se on sulatettu!

Vierailija
2/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisko sitten pakastaa sen kakun ja kuorruttaa jälkikäteen?

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkupohjan, siis perinteisen sellaisen, voi pakastaa helpostikin, mutta jos on jo täytetty esim kermalla niin kerma härskiintyy.



Mitää rasvaista ei suositella pakastettavaksi koska se härskiintyy niin jäisenä kuin sulatettuna todella nopeasti.

Vierailija
4/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja siis kuorrutukseksi suklaata, ei kermaa!

ap

Vierailija
5/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomaat eron.

Ja maku muuttuu aina huonompaan suuntaan kun laitat pakkaseen, koskee kaikkia elintarvikkeita ( no, ei ehkä jäätelöä :) )

Mutta jos laitat kakun pakkaseen ja sitten kun sulatat sen hitaasti jääkaapissa, laitat uuden suklaakuorrutuksen päälle, on varmaan ihan syötävää. Kotiväelle.

Vierailija
6/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

koita nyt ymmärtää rakas ap, että ei sitä kannata ainakaan vieraille tarjota jos meinaat pakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tavallinen sokerikakkutaikina värjättynä kaakaojauheella. Tavallisen sokerikakun voi ainakin pakastaa hyvin, siksi ihmettelen teidän ehdottomuuttanne! 8-0

Vierailija
8/8 |
14.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tavallinen sokerikakkutaikina värjättynä kaakaojauheella. Tavallisen sokerikakun voi ainakin pakastaa hyvin, siksi ihmettelen teidän ehdottomuuttanne! 8-0

Eihän toi sit ole mikään suklaakakku!!! Voi pyhä yksinkertaisuus teidän kanssa =)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme seitsemän