Voiko kuorrutetun suklaakakun pakastaa?
Kommentit (8)
Voisko sitten pakastaa sen kakun ja kuorruttaa jälkikäteen?
ap
Kakkupohjan, siis perinteisen sellaisen, voi pakastaa helpostikin, mutta jos on jo täytetty esim kermalla niin kerma härskiintyy.
Mitää rasvaista ei suositella pakastettavaksi koska se härskiintyy niin jäisenä kuin sulatettuna todella nopeasti.
Ja siis kuorrutukseksi suklaata, ei kermaa!
ap
Huomaat eron.
Ja maku muuttuu aina huonompaan suuntaan kun laitat pakkaseen, koskee kaikkia elintarvikkeita ( no, ei ehkä jäätelöä :) )
Mutta jos laitat kakun pakkaseen ja sitten kun sulatat sen hitaasti jääkaapissa, laitat uuden suklaakuorrutuksen päälle, on varmaan ihan syötävää. Kotiväelle.
koita nyt ymmärtää rakas ap, että ei sitä kannata ainakaan vieraille tarjota jos meinaat pakastaa.
tavallinen sokerikakkutaikina värjättynä kaakaojauheella. Tavallisen sokerikakun voi ainakin pakastaa hyvin, siksi ihmettelen teidän ehdottomuuttanne! 8-0
tavallinen sokerikakkutaikina värjättynä kaakaojauheella. Tavallisen sokerikakun voi ainakin pakastaa hyvin, siksi ihmettelen teidän ehdottomuuttanne! 8-0
Eihän toi sit ole mikään suklaakakku!!! Voi pyhä yksinkertaisuus teidän kanssa =)
Ei siitä kyllä syötäväksi ole enää sen jälkeen kun se on sulatettu!